הפועל ירושלים קרובה להשלים רכישה נוספת הקיץ, כאשר שחקן נבחרת ניגריה, וואליו אוג'טויה, צפוי לחתום בקבוצה של זיו אריה. המגן הימני בן ה-21 יגיע לירושלמים מאיקורודו סיטי FC אשר משחקת בליגה הראשונה בניגריה, ויעבה את החלק האחורי במועדון.
אוג'טויה יושאל תחילה לעונה הקרובה, כאשר לירושלמים תהיה אופציית ראשונה בתום העונה והודעה רשמית על צירופו תהיה בימים הקרובים.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
עונה החולפת רשם אוג'טויה 32 הופעות בליגה הניגרית, בהן בישל 10 שערים. לנבחרת ניגריה הוא זומן שלוש פעמים, אך הספיק להיות חלק מהסגל הסופי רק פעם אחת במשחק ידידות נגד גאנה בחודש מאי האחרון, כשגם אז היה רק על הספסל ולא שותף.


