וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אחרי ניצחון דרמטי: הכירו את יריבת בית"ר ירושלים בקונפרנס ליג

17.7.2025 / 23:22

סוטייסקה המונטנגרית תתמודד נגד הקבוצה של ברק יצחקי בסיבוב השני. בעבר התמודדה מול מכבי ת"א, ושני אקסים מישראל משחקים בה

אוהדי בית"ר ירושלים באימון בבית וגן/לירון מולדובן

יריבתה של בית"ר ירושלים בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג נקבעה הערב (חמישי) אחרי ניצחון דרמטי בדקה ה-89. סוטייסקה מהליגה במונטנגרו גברה 0:2 על דינמו ברסט, מחקה הפסד 2:1 מהמשחק הראשון וקבעה צמד מפגשים עם הקבוצה של ברק יצחקי בסיבוב הבא.

סוטייסקה כבר פגשה יריבה ישראלית בעבר: מכבי תל אביב. אז בקיץ 2021 הצהובים גברו על המונטנגרים 1:3 בסיכום שני המשחקים במוקדמות הקונפרנס ליג, עם 0:0 בחוץ ו-1:3 בבלומפילד.

מדובר בקבוצה עם תקציב צנוע וסגל שמתבסס ברובו על שחקנים מקומיים שמרוויחים שכר נמוך. באגף האקסים אפשר למצוא את הבלם בוריס קופיטוביץ', ששיחק בהפועל עכו בעונת 2015/16 ונחשב לבאנקר בהרכב. במרכז הקישור נמצא אלכסנדר שצ'קיץ' בן ה-33, אקס הפועל חיפה.

אלכסנדר שצ'קיץ', שחקן הפועל חיפה. ברני ארדוב
בית"ר תפגוש אקס מליגת העל. שצ'קיץ'/ברני ארדוב

את העונה החולפת סיימה במקום השלישי בליגה המונטנגרית עם 51 נקודות ו-14 ניצחונות לעומת 13 הפסדים ו-9 תוצאות תיקו.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully