איתמר שבירו, חלוץ הרכש החדש של עירוני טבריה, עלה אתמול (רביעי) לשידור בתוכנית הספורט של 103FM והתייחס להחלטה להצטרף לקבוצה של אלירן חודדה, לסיבה שבגללה הפועל תל אביב לא מימשה עליו את האופציה ולתקופה הלא פשוטה במכבי נתניה שלקחה אותו אחורה.
שבירו הסביר מדוע החליט להצטרף לטבריה: "אני חושב שהקבוצה מאוד מאוד התחזקה מהעונה שעברה. היו לי כמה אופציות, אבל הבחירה נבעה מהפרויקט כי החתימו פה באמת שחקנים מצוינים וזו לא הולכת להיות עוד עונה של הישרדות, אנחנו שואפים יותר גבוה בעונה הקרובה.
"תראה את תקציב השחקנים, איזה שחקנים הצליחו להביא לטבריה: גיא חדידה, מוחמד אוסמן, סאמביניה - שחקנים בפרופיל גבוה. אני לא הייתי מדבר אם לא הייתי יודע. אנחנו עובדים בקצב מטורף, ורואים את הנתונים ואת איכות השחקנים. טבריה הולכת לכיוון מאוד חיובי העונה. גיא חדידה זה שחקן שבעונה שעברה נתן שמונה שערים ושמונה בישולים. יש פה שחקנים".
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(8.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
האם הוא האמין לפני שנתיים שיגיע לעירוני טבריה: "בהפועל תל אביב שיחקתי הרבה. הגעתי בתחילת פברואר, ונתתי שישה שערים וארבעה בישולים. מספרים מצוינים. למה לא המשכתי? היה להם סעיף קנייה בכמעט מיליון שקל שהם לא רצו לממש אותו כי המחיר היה גבוה.
"כשעברתי לנתניה מקרית שמונה, הייתי אז שחקן נבחרת, היינו שלושה חלוצים על עמדה אחת, וחלוצים זרים. איגור זלאטנוביץ' היה אמור להימכר וביום האחרון הוא בסוף נשאר. זה פגע בי, כי אם שחקן זר נשאר הוא מקבל את הקרדיט לפניי. זלאטנוביץ' חלוץ מצוין, באמת ברמה גבוהה מאוד, אבל זה לקח אותי אחורה. הייתי רגיל להבקיע ולקבל דקות, ובסוף יש לך דקות מועטות. ברגע שראיתי את הפרויקט בטבריה, אמרתי שאני יכול לחזור להרבה דקות משחק ושערים ולהתפוצץ ולעוף גבוה שוב".


