מאמן עירוני טבריה, אלירן חודדה, סיכם את מחנה האימונים של הקבוצה: "היה מחנה מצוין, צירפנו הרבה שחקנים וזה עזר לחיבור ולגיבוש של כולם".
המאמן הוסיף: "חשוב שבתקופה קצרה הצלחנו להחדיר את העקרונות וה-DNA של הקבוצה". לקראת משחק סיום המחנה מול ויסלה קרקוב מחר אמר: "זה מועדון פאר שזכה לאחרונה בגביע, נבוא להציג את מה שעבדנו עליו במחנה".
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
דוד קלטינס עזב את המחנה לפני מספר ימים לרגל לידת בנו. במועדון מאמינים שעד השבוע הבא יצליחו לצרף שוער זר.


