אחרי ניצחון במשחק האימון הראשון וצירופו של הקשר עידו עולי, הפועל ירושלים ערכה הערב (שני) משחק אימון נוסף במחנה האימונים בפולין, הפעם מול גרודז'ונדז מהליגה השלישית המקומית. קבוצתו של זיו אריה לא הרשימה בלשון המעטה, סיימה רק בתיקו 1:1 לאחר שכבר נקלעה לפיגור מוקדם מול קבוצה מהליגה השלישית.
הקבוצה הפולנית עלתה ליתרון בדקה העשירית, לאחר כדור קרן שגרם לערבובייה ברחבה. היא הצליחה לשמור על ה-0:1 לאורך זמן, עד שבמחצית השנייה ערך אריה מספר חילופים והכניס שחקני הרכב. בדקה ה-75 נגח המצטרף החדש דויד דומג'וני לרשת, אך שערו נפסל בטענה לנבדל. דקה לאחר מכן, ביצע גיא בדש מהלך אישי נהדר והכניע את השוער בכדור מדויק לפינה הרחוקה, שקבע את תוצאת הסיום, 1:1.
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
הרכב הפועל ירושלים: זמיר (גורדין, 46), שלום (נדיר), ליש, אגבדיש (מדמון), חיימוביץ' (דומג'וני, 46), שפראו (אווקה, 46), קודוגו (בדש, 61), עולי (דיסטלפלד, 61), אלמגור (צוריאל, 46), שוקרון (באייה, 61), דאפאאה (אידוקו, 61).