מכבי חיפה הודיעה הערב (שני) כי סוכמה העברתו של לורנצו שימיץ' לאבלינו האיטלקית. שימיץ' חזר לקבוצה באופן אוטומטי לאחר עונת השאלה בבארי, אבל הירוקים הבהירו שהוא לא בתכניות וכעת הוא חוזר לסרייה B, רק הפעם לצמיתות. הוא עבר לאבלינו ללא תמורה וחתם על חוזה לשנתיים, עם אופציה לשנה שלישית.
הבלם בן ה-28 הגיע למכבי חיפה מאסקולי בקיץ 2023 וצבר במדיה 37 הופעות בכל המסגרות, אבל בתום עונה אחת עזב והושאל לבארי. בעונה החולפת הוא רשם 14 הופעות בסרייה B.
הקרואטי העביר את מרבית הקריירה בארץ המגף ושיחק בעבר בלצ'ה, ספאל, אמפולי וכאמור אסקולי. הוא גם השתייך לסמפדוריה, אבל לא לבש את מדיה באף משחק רשמי.
??????? ????? ?̀ ?? ????? ????????? ????'????????
— U.S. Avellino 1912 (@usavellino1912_) July 14, 2025
?? Il difensore croato arriva a titolo definitivo dal Maccabi Haifa#usavellino1912 #Branco pic.twitter.com/OhtQXHYo7C
מבחינת מכבי חיפה, מדובר בפתרון נוסף באשר לזרים. כזכור, שואו כבר חתם בקוצ'איליספור הטורקית אחרי שבעצמו חזר מהשאלה.