וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לקראת עוד טוויסט? הקרב האחרון של ג'ון סינה ב-WWE הודלף

מערכת וואלה ספורט

14.7.2025 / 9:00

סיבוב הפרידה של המתאבק האגדי יסתיים בדצמבר, ולפי הדיווחים לגבי היריב המיועד, נראה כי הדמות שלו תבצע מהפך נוסף בקרוב

תיקתקנו, 13.7/ספורט1

אחרי קריירה אגדית שנמשכה למעלה משני עשורים, נראה שכעת אנחנו יודעים מי יהיה היריב האחרון של ג'ון סינה בזירה של ה-WWE. על פי דיווחים של WRKD Wrestling, היריב שיסגור את הקריירה של אחד המתאבקים הגדולים בכל הזמנים הוא גונתר (Gunther) - אלוף העולם הנוכחי במשקל כבד של ה-WWE.

סינה, בן ה-48, הכריז בשנה שעברה כי יפרוש באופן רשמי מה-WWE בסוף שנת 2025. מאז הוא עורך סיבוב פרידה בינלאומי, במהלכו הופיע באירועים הגדולים ביותר בלוח השנה של הארגון.

הרגע המכונן של סיבוב הפרידה התרחש בתחילת מרץ השנה, כשסינה זעזע את העולם, הפך מ"בייבי פייס" (דמות טובה) ל"היל" (דמות רעה) ושיתף פעולה עם "דה רוק" כדי לבגוד באלוף קודי רודס. כחודש וחצי לאחר מכן, הוא ניצח את רודס בקרב הראשי של רסלמניה והוכתר לאלוף העולם הבלתי מעורער בפעם ה-17 בקריירה - שיא היסטורי.

גונתר גם הוא כרגע "היל", הפריש רק בסוף השבוע את ביל גולדברג וביסס עצמו כאחד הנבלים הבכירים בארגון. לפיכך, סינה, שכאמור עשה הסבה מפתיעה, יוכל לחזור לדמות האהובה הקלאסית שלו ובכך יקבל אפשרות להיפרד מהקהל בסגנון המוכר.

בנוסף, שניהם מחזיקים בתארים מרכזיים: גונתר כאלוף העולם במשקל כבד, וסינה כאלוף הבלתי מעורער. מכך משתמע שכנראה לפחות אחד מהם יאבד את התואר שלו לפני דצמבר, כדי להעניק לקרב משמעות.

גונתר מתאבק WWE. WWE, GettyImages
אחרי שהפריש את ביל גולדברג, יפריש עוד אגדה. גונתר/GettyImages, WWE

בעבר דובר על קרב פרידה נגד קודי רודס, דווין ג'ונסון ("דה רוק"), או אפילו כוכב הרשת לוגן פול, אך לפי ההדלפה האחרונה, עושה רושם שגונתר הוא זה שיקבל את הכבוד להתמודד מול האגדה.

סינה סיפר בריאיון ל-ESPN מדוע החליט לפרוש: "התחלתי להתרחק מהלו"ז המלא כבר ב-2017. עכשיו אנחנו כבר ב-2025, כלומר חצי עשור של מחשבה על זה. תמיד הבטחתי לקהל - גם כשהייתי בשנות ה-20 שלי - שברגע שארגיש שאני כבר לא בקצב, אני אפרוש. ואני מרגיש שזה המצב, אז הגיע הזמן".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully