הקשר עידו עולי חתם בהפועל ירושלים, אחרי שהושאל אליה ממכבי תל אביב. עולי בן ה-19 הגיע אתמול לפנות בוקר בטיסה למחנה האימונים בגדנסק, והצטרף לחבריו בקבוצתו החדשה. הוא שיחק בכל נבחרות הנערים והנוער של ישראל (29 הופעות) והיה קפטן נבחרת הנוער בקמפיין האחרון.
בחצי העונה החולפת עולי שיחק כמושאל בהפועל ניר רמת השרון מהליגה הלאומית ורשם 18 הופעות, בהן כבש שני שערים.
בהודעה של הקבוצה מהבירה נכתב: "עולי שקט עם הכדור, מסוכן לשער, עובד קשה - את החצי הראשון של העונה שעברה שיחק בנוער של קבוצת האם, בחצי השנה טעם בוגרים ברמת השרון, והקיץ הספיק לצאת עם הבוגרים של מכבי ת"א למחנה האימון. בהצלחה ילד!".
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
עולי אמר: "אני מתרגש מאד להצטרף להפועל ירושלים, ולעשות את הצעד הראשון שלי בליגת העל. זו הזדמנות אדירה בשבילי ללמוד, להתפתח ולהביא את היכולות שלי לקבוצה. אני מגיע חדור מוטיבציה, רצון לתרום על המגרש ולהצדיק את האמון שניתן לי. אני מחכה כבר לעלות על הדשא ולתת את הלב בכל משחק כדי לעזור לקבוצה להגיע הכי רחוק שאפשר. תודה רבה וניפגש בקרוב!".


