הקשר עידו עולי חתם בהפועל ירושלים, אחרי שהושאל אליה ממכבי תל אביב. עולי בן ה-19 הגיע אתמול לפנות בוקר בטיסה למחנה האימונים בגדנסק, והצטרף לחבריו בקבוצתו החדשה. הוא שיחק בכל נבחרות הנערים והנוער של ישראל (29 הופעות) והיה קפטן נבחרת הנוער בקמפיין האחרון. 
בחצי העונה החולפת עולי שיחק כמושאל בהפועל ניר רמת השרון מהליגה הלאומית ורשם 18 הופעות, בהן כבש שני שערים. 
בהודעה של הקבוצה מהבירה נכתב: "עולי שקט עם הכדור, מסוכן לשער, עובד קשה - את החצי הראשון של העונה שעברה שיחק בנוער של קבוצת האם, בחצי השנה טעם בוגרים ברמת השרון, והקיץ הספיק לצאת עם הבוגרים של מכבי ת"א למחנה האימון. בהצלחה ילד!".
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
עולי אמר: "אני מתרגש מאד להצטרף להפועל ירושלים, ולעשות את הצעד הראשון שלי בליגת העל. זו הזדמנות אדירה בשבילי ללמוד, להתפתח ולהביא את היכולות שלי לקבוצה. אני מגיע חדור מוטיבציה, רצון לתרום על המגרש ולהצדיק את האמון שניתן לי. אני מחכה כבר לעלות על הדשא ולתת את הלב בכל משחק כדי לעזור לקבוצה להגיע הכי רחוק שאפשר. תודה רבה וניפגש בקרוב!".



