דין דוד השלים בסוף השבוע את המעבר הרשמי שלו ממכבי חיפה ליוקוהומה מרינוס מהליגה היפנית הראשונה. החלוץ בן ה-29 הפך לישראלי השני בליגה היפנית אחרי נטע לביא, כשאקס הירוקים עשה את המעבר לאסיה על מנת לשחק בגמבה אוסקה, והשניים יפגשו במהלך העונה.
מכבי חיפה, כידוע, הספיקה למצוא מחליף לדוד בדמותו של ג'ורג'ה יובאנוביץ', שכבר הצטרף לקבוצה במחנה האימונים וגם לקח חלק במשחק הכנה אחד.
יתרון (5) 245
21:30

אוקלהומה סיטי

סן אנטוניו ספרס
(10.5+)
אוקלהומה לא הפסידה יותר מדי העונה אבל למשחק הכריסמס הזה היא מגיעה מול סן אנטוניו לה הפסידה פעמיים ברציפות בשבועיים האחרונים. בבית אוקלהומה לא תפסיד שוב ותספק לקהל הביתי שלה ניצחון בדו ספרתי
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
הבוקר (ראשון) "דינדה" נפרד מהקהל הירוק ומהקבוצה בפוסט ברשתות החברתיות. כבר כמה ימים שאני מחפש את המילים המתאימות", כתב דוד, "אחרי 4 עונות בלתי נשכחות הגיע הזמן להיפרד.
"הגעתי לכאן עם חלום וזכיתי להגשים אותו ולחוות אותו באמת.
"שנתיים של זכייה באליפות, רגעים של טירוף באירופה, שערים, ניצחונות ואינספור חוויות שילוו אותי לכל החיים. תודה למועדון הענק הזה על הדרך והאמונה.
"תודה על הזכות ללבוש את החולצה הירוקה.
"תודה ליענקל'ה, עוזי, אור, איציק, גל וברק בכר. תודה מיוחדת לכל עובדי המועדון המסורים שהיו שם תמיד עבורי ועבור משפחתי.
"תודה לצוות ולשחקנים על חברות, על התמיכה וחדר הלבשה שהרגיש כמו משפחה. אני כבר מתגעגע.
"והכי חשובים תודה לכם - הקהל. על השירים, הדחיפה אתם הנשמה של המועדון.
"אני יוצא לדרך חדשה ומגשים חלום ילדות שלי ושל המשפחה.
"תודה על כל רגע!
?אוהב".


