בן שהר שסיים את חוזהו בהפועל תל אביב והפך לשחקן חופשי, פרסם היום (שישי) פוסט בחשבון האינסטגרם שלו ובו הבהיר שהוא ממשיך לשחק וכבר מחפש את האתגר הבא. החלוץ בן ה-35 שיחק בעונה החולפת בקבוצת נעוריו וכבש שלושה שערים ב-22 משחקים בליגה הלאומית. בסיום העונה הפועל תל אביב חזרה לליגת העל.
"אהלן חברים. כמה דברים שחשוב לי להבהיר", כתב שהר, "סיימתי חוזה עם הפועל תל אביב לפני כמה שבועות, ולמרות הדיבורים מסביב לא קיבלתי פניה כרגע לחדש אותו. זה לא סוד שהמועדון הזה יקר לי ללב, והרצון שלי היה לסיים בו את הקריירה ואולי גם עוד יקרה. אבל כרגע כולי פתוח, רעב ונחוש לקראת העונה הקרובה. בשלב הזה של הקריירה אלך רק למקום עם שאיפות ומטרה וכמובן מקום שיאתגר אותי. אני בטוח שאוכל לתרום לכל קבוצה מהניסיון שלי, כמו שעשיתי בשנים האחרונות".
רגיל (3) 278
21:45

סקוטלנד

דנמרק
קרב ישיר על המקום הראשון. ניצחון של הסקוטים והם במונדיאל, כל תוצאה אחרת ודנמרק תעפיל למונדיאל. המון לחץ אצל שתי הנבחרות אחרי משחק לא טוב שלהן, אבל הביתיות תעזור פה מאוד לסקוטים, שינצחו
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 311
21:45

שבדיה

סלובניה
משחק לפרוטוקול בלבד עבור שתי הנבחרות שלא יהיו במונדיאל. אווירה משוחררת, התקפות מספיק מוכשרות כדי לכבוש כאן לפחות ארבעה שערים יחד
יתרון (4) 126
19:30

פאניוניוס
(3.5+)

ליאטקאבליס
14 הפסדים רצופים רושמת פאניוניוס בכל המסגרות. האורחת הליטאית לא מאריות הבית, אבל בהחלט מספיק טובה בשביל להמשיך את רצף ההפסדים של היוונים
הפועל תל אביב נפרדה היום סופית מהקשר הנריק ז'וקו ששיחק במדיה בחצי העונה החולפת ושימש בורג מרכזי בהעפלה לליגת העל. ז'וקו כבר חתם בבוטב פלובדיב הבולגרית.


