הפועל חיפה הודיעה הערב (חמישי) על החתמה נוספת לחוליה ההתקפית בדמותו של רועי זיקרי. החלוץ ששיחק בשנתיים האחרונות בעירוני קרית שמונה וכבש חמישה שערים במדי הקבוצה של שי ברדה, חתם לעונה אחת במועדון מהכרמל, וכבר מחר יצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בסלוניקי. הבעלים יואב כץ בירך על ההחתמה: "שמחים לצרף שחקן מנוסה שישדרג את החלק הקדמי שלנו".
האדומים-שחורים הודיעו גם שרוי נאווי ימשיך בקבוצה כמושאל ממכבי תל אביב, כשגם אניס פורת עיאש אמור להישאר בהשאלה מהאלופה. נאווי פספס את רוב העונה החולפת בגלל פציעה, פורת עיאש הגיע לחיפאים בינואר.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
זיקרי שיחק בנוער במכבי הרצליה ובית"ר טוברוק, ולאחר מכן עבר לעירוני קרית שמונה. בקריירה של שחקן ההתקפה בן ה-32 הוא עבר גם בהפועל פתח תקוה, בית"ר ירושלים, הכח עמידר רמת גן, הפועל ראשון לציון, הפועל כפר סבא, הפועל רעננה, הפועל תל אביב והפועל חדרה.



