וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מלמד עשוי לעזוב את מכבי חיפה, חרמש יעבור לאוקראינה?

10.7.2025 / 19:36

החלוץ ייפרד אם יגיע זר נוסף לחוד, מכבי נתניה, בית"ר והפועל תל אביב בעקבותיו. הקשר מבוקש על ידי קריוובס, עיסאת לא יימכר. טורפדו ז'ודינו בדרך להיות היריבה בקונפרנס ליג

תקציר: מכבי חיפה - גיור 0:2/ספורט1

קריוובס האוקראינית מעוניינת לצרף את ליאם חרמש. כידוע, הקשר הצעיר לא יצא עם מכבי חיפה למחנה האימונים וכעת הקבוצה מהליגה הראשונה באוקראינה רוצה להביאו בהשאלה עם אופציית רכישה או אפילו בעסקת רכישה מיידית. חרמש מעוניין עוד להרשים את המאמן דייגו פלורס ומצפה להתאמן עם הירוקים בישראל, אך במקביל כאמור ממשיך בשיחות עם האוקראינים. את קריוובס מאמן פטריק ואן לוון, לשעבר במכבי תל אביב, והוא כבר החתים את בר לין שצמח אצלו במחלקת הנוער הצהובה.

מלבד חרמש, גם גיא מלמד עשוי לא להמשיך בקבוצה. כזכור, בחיפה מעוניינים לצרף את טריבנטה סטיוארט ומתלבטים האם להקדיש את אחת משתי עמדות הזרים הפנויות לתפקיד החלוץ. אם אכן יגיע חלוץ זר, מלמד לא צפוי להישאר, כאשר קבוצות ליגת העל ובראשן מכבי נתניה, הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים עוקבות אחר ההתפתחויות.

בבית"ר והפועל תל אביב מעדיפים למצוא חלוץ זר, בעיקר בשל עלויות השכר הגבוהות של מלמד, אך אם לא יימצא כזה ינסו בקבוצות אלו לקדם את המהלך גם כן. גם בנתניה כאמור עוקבים אחר ההתפתחויות כאשר ייתכן כי חיפה תעדיף לשחררו לקבוצה שלא אמורה להתמודד איתה בצמרת הגבוהה.

בנוגע לבלם ליסאב עיסאת, הרי שמכלן פנתה עם מסמך כוונות לפני כחודש למכבי חיפה, שהבהירה כי מבחינתה הדבר לא אפשרי ועיסאת יהיה חלק משמעותי מהסגל שלה העונה, לאחר שסיים עונת השאלה בהפועל חדרה.

ליאם חרמש שחקן מכבי חיפה. דני מרון
רוצה לנסות ולהרשים את המאמן החדש. ליאם חרמש/דני מרון

מי שמסתמנת כיריבה של מכבי חיפה בסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג היא טורפדו ז'ודינו מבלארוס, שניצחה 0:3 במשחק הביתי בהונגריה את רבוטניצקי הצפון מקדונית. סטיבן אלפרד, אקס הפועל באר שבע, נכנס כמחליף וכבש את השער האחרון בתוספת הזמן.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully