מרימת המשקולות שהפכה למתאגרפת מקצוענית, סטפי כהן, נעצרה בחשד לאלימות במשפחה - שנה לאחר שלכאורה פרצה למחשב של בן זוגה לשעבר והפיצה תמונות עירום של בת זוגו החדשה. כהן, ששמה המלא הוא סטפני כהן מגאריצ'י, הואשמה במאי 2024 בהטרדה מינית ברשת, גרימת נזק פלילי והתנגדות למעצר ללא אלימות.
כעת, כאמור, המשפיענית בת ה-33 ממיאמי נעצרה בחשד לאלימות במשפחה. מאז סיום מערכת היחסים הקודמת שלה שהסתיימה במריבה פומבית, כהן - המוכרת ברשתות החברתיות כ"דר' סטפי כהן" לעוקביה הרבים (כמיליון באינסטגרם) - מצאה אהבה חדשה עם בן זוגה הנוכחי, טריסטן האם, שגם הוא מתאגרף ומשפיען, עם למעלה משני מיליון עוקבים בפלטפורמה.
השניים פרסמו יחד אינספור תמונות במהלך 18 החודשים האחרונים, כאשר הפוסט האחרון של טריסטן איתה פורסם ב-25 ביוני - שבוע בלבד לפני מעצרה של כהן לכאורה. כהן עצמה לא פרסמה תמונות עם בן זוגה מאז 28 במרץ.
בעבר ניהלה כהן מערכת יחסים מתוקשרת עם משפיען נוסף, היידן בו. עם זאת, לא ברור אם מדובר באותו בן זוג לשעבר הקשור לכאורה לקורבן בפרשת ההטרדה המינית האינטרנטית משנת 2023.
על פי מסמכי בית המשפט, כהן, ילידת ונצואלה, לכאורה ניסתה להיכנס למחשב של בן הזוג לשעבר על ידי שימוש בסיסמאות נפוצות. משם הצליחה לגשת לחשבון ה-iCloud שלו, שם מצאה תמונות עירום של חברתו החדשה - והפיצה אותן בקבוצת צ'אט בה הייתה חברה.
לפי הדיווחים, בן הזוג לשעבר השאיר את המחשב בבית המשותף כשעזב אותו במרץ 2022.
הקורבן פנתה למשטרה בנובמבר 2023 וטענה כי כהן אמרה לה שהיא שולחת את התמונות "במטרה לחשוף ולהשפיל אותה".
כהן נעצרה בביתה שבקוקונט גרוב כאשר יצאה החוצה, והמשטרה טענה כי ניסתה להתנגד למעצר.
לפי דו"ח המשטרה, כהן "לא שיתפה פעולה והחלה לצעוד בקצב מהיר חזרה לביתה".
כאשר השוטרים אמרו לה שהיא אינה יכולה להיכנס חזרה לבית, כהן לכאורה "אמרה שהיא לא הולכת איתם והחלה להתנגד פיזית".
לאחר שהושמה באזיקים, כהן על פי הדו"ח "הקשיחה את זרועותיה" ו"קרסה עם רגלה הימנית על אחד השוטרים", בניסיון לכאורה "להפילו על הקרקע".
כהן המשיכה לנסות להתנגד למעצר גם לאחר שהושמה במושב האחורי של ניידת המשטרה, לפי מסמכי בית המשפט.
Women are scientifically stronger than men. Here is proof: My GF Stefi Cohen is the strongest HUMAN on Earth, pound for pound. ?
— Tristan HAMM (@RealTristanHamm) May 14, 2025
Squatted 510 lbs at 123 lbs bodyweight. RAW. No suit.
That's a 4.15x bodyweight squat, The highest EVER recorded, male or female.
To match… pic.twitter.com/dnRC2dYe9l
המשטרה טוענת כי לאחר שנכנסה לניידת, "הניחה את רגלה הימנית על המנגנון לשחרור הדלת ואחזה בו עם אצבעות רגליה".
כהן אז "משכה את המנגנון עם אצבעות רגליה וגרמה במכוון לנזק למערכת הנעילה כך שהדלת לא ננעלה כלל".
היא נלקחה למרכז הכליאה טרנר גילפורד נייט, אך שוחררה לאחר שהפקידה ערבות בגובה 3,300 דולר ונאסר עליה ליצור קשר עם בן זוגה לשעבר ועם בת זוגו החדשה.
לפי מגזין Men's Health, כהן מחזיקה בשיאי עולם בכל הזמנים בקטגוריית המשקל של עד 56 ק"ג בדחיקה, הנפה והסך הכללי.
כהן השתתפה עד כה בשישה קרבות אגרוף מקצועיים, מתוכם ניצחה בארבעה, הפסידה באחד וסיימה אחד בתיקו.