וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הדיונים נמשכים: האם יושג סיכום על זר שביעי בליגת העל?

6.7.2025 / 16:59

שינו זוארץ וראשי ארגון השחקנים שוחחו, מיקי זוהר מתעקש על מגבלות ברורות. זר שמיני יאושר אך לא יהיה רלוונטי עבור רוב הקבוצות

מיקי זוהר בכינוס החירום נגד העלאת מספר הזרים/אודי ציטיאט

שיחה בין יו"ר ההתאחדות לכדורגל שינו זוארץ לבין נציגי ארגון השחקנים נערכה היום (ראשון), בנסיון להביא להסכמה בנוגע לכמות הזרים בעונה הבאה.

המטרה של הצדדים היא להגיע לסיכום למספר שנים, אך כרגע יש פערים, כשברקע שר התרבות והספורט מיקי זוהר וארגון השחקנים מתעקשים בנוגע לשכר הברוטו של הזר השביעי שיעלה ל-250 אלף יורו, כשברקע ה"קנסות" שתקבל הקבוצה מהמנהלת ומהמענק של האוצר.

בנוגע לזר שמיני - אם וכאשר יאושר כזה - הקריטוריונים של 500 אלף יורו שכר בצירוף העובדה שכל קבוצה שתעשה זאת תאבד את מענק האוצר בסך 3 מיליון שקל, ככל הנראה יביאו לכך שבשלב ראשוני, אף מועדון לא ימהר ללכת לכיוון הזה.

שחקן הפועל באר שבע, קינגס קאנגווה, מול שחקן מכבי תל אביב, ווסלי פטאצ'י. דני מרון
הדיונים נמשכים. קאנגווה מול פטאצ'י/דני מרון

מוקדם יותר היום נדרשה לנושא גם אלונה ברקת, שפרסמה פוסט ארוך ומפורט בו היא מסבירה מדוע הגדלת מכסת הזרים הכרחית - גם עבור הכדורגלן המקומי.

  • עוד באותו נושא:
  • ליגת העל

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully