ספקולציות רבות עולות בשבועות האחרונים סביב שמו של חלוץ מכבי תל אביב, דור תורג'מן. כעת, באתר הסקוטי "Ibrox Noise" שמסקר את גלאזגו ריינג'רס, מדווחים כי העניין של הקבוצה בחלוץ רחוק מלהסתיים - גם אם טרם הוביל למהלך קונקרטי.
על פי כמה דיווחים בסקוטלנד בתקופה האחרונה, תורג'מן נחשב לאחד השמות הבולטים ברשימות הרכש של ריינג'רס בקיץ הנוכחי, עם תג מחיר מוערך של כ-4 עד 5 מיליון ליש"ט. לצד ההערכה כלפיו, באתר הסקוטי מביעים גם ספקות באשר לרמה בה הצטיין עד כה: "הליגה הישראלית אינה מהמובילות באירופה, גם אם קבוצות כמו מכבי תל אביב ומכבי חיפה נמצאות במפעלים האירופיים באופן תדיר".
בטור גם הזכירו את הישראלים שכן שיחקו במדינה: "יש לישראלים עבר מסוים בסקוטלנד - כמו אייל ברקוביץ', ניר ביטון וליאל עבדה בסלטיק - אך בריינג'רס לא שיחקו יותר מדי ישראלים, למעט אבי כהן בסוף שנות ה-80 והשוער בוני גינצבורג בתחילת שנות ה-90".
בסקוטלנד סבורים כי תורג'מן עשוי להיכנס לנעליו של חמזה איגמאן, כשעזיבתו של האחרון צפויה להתממש בקרוב - ליל המועמדת הבכירה להחתימו. תורג'מן נחשב למועמד טבעי להיכנס לעמדת החלוץ הפותח בסגל של ריינג'רס.
רגיל (6) 111
19:30

בוכום

דינמו דרזדן
בוכום בכושר מעולה. עם שלושה ניצחונות רצופים וארבעה ניצחונות בחמישה משחקים, מועמדת לנצח בקלות את דרזדן החלשה שבכושר גרוע.
יתרון (6) 181
21:15

אולימפיאקוס

פאריס באסקטבול
(9.5+)
אין הרבה קבוצות שיגרמו לאולימפיאקוס לסבול כמו פאריס. הקצב של הצרפתים הקשה מאוד על היוונים בעונה שעברה וגם במפגש ביניהן הערב האורחת תתיש את אולימפיאקוס, שגם סובלת מחיסרון בקו האחורי. פאריס לכל הפחות תעמוד בליין
רגיל (6) 201
21:30

מיינץ

הופנהיים
מיינץ פתחה את העונה בצורה חלשה מאוד ומדורגת במקום הלפני אחרון עם ניצחון בודד בלבד העונה. מנגד הופנהיים נמצאת במקום השישי והיא מגיעה בכושר טוב עם ארבעה ניצחונות רצופים. פערי היציבות והאיכות בין שתי הקבוצות ניכרים ואני חושב שהופנהיים תמשיך את המומנטום החיובי ותנצח את המשחק
למרות הספקות, בטור הסקוטי מסכמים בנימה מאופקת: "אנחנו לא יכולים לומר אם הוא כישלון או הברקה, אך שמו מוזכר סביב המועדון כבר תקופה ארוכה. אולי זו רק שמועה, ואולי יש בזה משהו אמיתי. כמו תמיד - הזמן יגיד".


