על אף הלחץ של בית"ר והתקווה כי ישתכנע לחתום מיידית בקבוצה, איילסון טבארש עדיין מהסס ומתמהמה. הקשר האחורי שנחת בישראל לשני ימי התרשמות וזכה אמש (חמישי) לקבלת פנים חמה מהאוהדים באירוע לציון 20 שנה להקמת ארגון "לה פמיליה", החליט להאריך את שהותו בישראל עד ליום ראשון, ובבית"ר מקווים שעד אז הוא יקבל החלטה, בתקווה שהתשובה תהיה חיובית.
טבארש יישאר כאמור בישראל עד יום ראשון, ימריא לפורטוגל לאחר מכן וכאמור יעביר לבית"ר את החלטתו הסופית בימים הקרובים.
אתמול סייר טבארש בתל אביב ולאחר מכן הגיע יחד עם שחקני הקבוצה לאירוע בו ארגון האוהדים "לה פמיליה" ציין 20 שנות פעילות, וזכה לקבלת פנים חגיגית מהאוהדים. הוא גם שוחח עם שחקנים כמו בריאן קרבאלי ובכלל מצא את עצמו היטב בין דוברי הפורטוגזית והספרדית באירוע.
בית"ר תצא ביום שני הקרוב למחנה אימון בבולגריה ולאחר מכן תחזור לארץ למשחק האירופאיות נגד מכבי חיפה ב-19 בחודש. ב-24 בחודש תשחק בסיבוב המוקדמות השני של הקונפרנס ליג.