המעבר של מור בוסקילה מהפועל רמת גן להפועל תל אביב, ממשיך לעשות כותרות. כזכור, רמת גן טענה ששחקן הכנף המבטיח חתום בשורותיה לעונה הבאה, ומשוכנעים שמגיע להם פיצוי על כך שחתם לארבע שנים בהפועל תל אביב.
אם הפועל תל אביב לא תצליח להגיע להבנות עם רמת גן בנוגע לדמי ההשבחה, הרמת גנים צפויים לתבוע בבוררות סכום של כשני מיליון שקל.
לטענת הפועל תל אביב לבוסקילה כלל לא היה חוזה חתום מאחר שהוא לא הוגש לבקרה, אבל בהפועל רמת גן קיבלו ייעוץ משפטי ומשוכנעים שיש להם קייס לטעון שהחוזה עדיין בתוקף. לטענתם, בבוררות הם יוכלו לקבל סכום קרוב מאוד לדרישות הללו.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
שני הצדדים מעדיפים להימנע מבוררות ולהגיע להבנות, אך כרגע הפערים גדולים. בוסקילה כבר חתם בהפועל תל אביב לארבע שנים והחל להתאמן בשורותיה.
