קשרה המיועד של מכבי חיפה קנג'י גורה התחיל בסידורי האישורים שלו על מנת להבטיח את היותו שחקן ישראלי בעונה הקרובה. כזכור, גורה לא הצטרף למחנה האימונים של הקבוצה בהונגריה על מנת להגיע לארץ ולקבל את כל האישורים הנדרשים ממשרד הפנים ומההתאחדות לכדורגל. רק לאחר קבלת האישורים לכך שהשחקן יוכל לשחק על תקן ישראלי, הוא יחתום רשמית על החוזה בקבוצה.
כידוע אשתו של גורה מחזיקה בשורשים יהודיים והשחקן הגיע עם כל המסמכים הדרושים, וזאת לאחר שאנשי המחלקה המשפטית של המועדון אישרו אותם וכעת הוא פועל לקבל את האסמכתאות מהגורמים הרלוונטים.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
במקביל הירוקים ממשיכים במחנה האימונים כאשר המטרה העיקרית היא צירוף של חלוץ ומגן ימני. לצד ג'ורג'יה יובאנוביץ' גם טריבנטה סטיוארט מרדניצ'קי הסרבית ממשיך להיות ברשימת המועמדים. כזכור לפני כשבוע סטיוארט סירב למכבי חיפה בשל המלחמה אך על אף שנטען כי כבר דחה את חיפה וסיכם בלבסקי סופיה - בפועל השיחות מולו ממשיכות.
מי שעדיין לא נתחיל להתאמן עם הקבוצה הוא עבודלאי סק שצפוי להגיע רק מחר (חמישי) להונגריה ולהתחיל להתאמן ביחד עם הקבוצה. השחקן קיבל אישור לעוד כמה ימי חופש.


