בינואר האחרון, כשהפועל תל אביב התייצבה תחת אליניב ברדה והייתה מצויה במאבק העלייה לליגת העל, במתחם חודורוב מאוד רצו את רועי גורדנה. האדומים היו מוכנים לתת לקשר הוותיק, שחקן בית של הקבוצה, חוזה לעונה וחצי, אבל הפועל באר שבע סירבה לשחרר אותו.
הקיץ החשיבה בחודורוב הייתה שונה. במשך שבועות השם של גורדנה היה על השולחן, אבל לא הוגשה לו הצעה. במועדון התלבטו, ברדה שוקל להחתים שני קשרים זרים ובהפועל תל אביב שיערו שמעמד של שחקן ספסל עשוי להתקבל לא טוב על ידי גורדנה.
עם הזמן, המלחמה ובעקבותיה הקושי לצרף שחקני חיזוק, גרמו לאדומים לפנות לאופציה של גורדנה - אלא שאז כבר היה מאוחר מדי. כשהפועל תל אביב יצרה קשר עם האקס, מ.ס אשדוד כבר הציעה לו חוזה לשנתיים והוא החליט להשיב בחיוב ולהישאר באזור הדרום.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
כרגע בהפועל תל אביב חתומים שני זרים: פרנן מאיימבו והנריק ז'וקו, כאשר האחרון נמצא בסימן שאלה. זרים יצורפו בעמדות הכנף, החלוץ והקשר - ויש התלבטות בין בלם למגן ובלם. אם ז'וקו לא ימשיך, יצורף קשר זר במקומו.


