שחקן הכנף רוביניו, לא ישחק בהפועל חיפה בעונה הקרובה. האדומים שלחו מכתב לשחקן בו הם דורשים ממנו להתייצב לאימונים למרות שהוא אינו רוצה לשחק בקבוצה בשל המצב הביטחוני, אך גורמים במועדון הסבירו שהשחקן עומד על התעקשותו ושההחלטה העקרונית היא לא להילחם מולו.
כעת במועדון מצפים מיואב כץ לאשר החתמה של שחקן כנף אחר, בייחוד לאור העובדה שכבר אישר את החוזה של רוביניו שלא יתממש כעת.
בקבוצה היו רוצים מאוד לראות את אורי עזו מגיע בהשאלה ממכבי תל אביב, כחלק מעסקת נועם בן הרוש. בחיפה עוקבים אחר ההתפתחויות בין עזו למכבי תל אביב וינסו לשאול אותו אם אכן השחקן לא יתעקש לעזוב את הצהובים במסגרת עסקת מכירה.
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
יתרון (2) 103
18:50

מכבי רמת גן

הפועל העמק
(3+)
מכבי רמת גן אחרי הפסד למכבי תל אביב, ובאופן כללי, היא לא יציבה וכבר הפסידה העונה לנתניה. העמק עם 3 ניצחונות רצופים, כולל מול הרצליה וירושלים, וכשהפלוס איתה במשחק כזה, שווה ללכת איתה
רגיל (2) 137
19:00

עירוני מודיעין

הפועל עפולה
מודיעין אמנם פתחה טוב את העונה אבל ספגה יותר מדי הפסדים בתקופה האחרונה, כולל הדחה מהגביע. גם בצד של עפולה הייתה הדחה מהגביע, אבל במחזורי הליגה האחרונים עפולה צברה לא מעט נקודות מבחינתה, ובמשחק הזה אפשר לראות חלוקת נקודות הפעם
כך או אחרת, הדאגה בהפועל חיפה לאור הסחבת בבניית הסגל, הולכת ומחריפה. אחרי החתימה של נפתלי בלאי בקבוצה, עמדות המגנים למעשה מאוישות, אך הדאגה העיקרית של אנשי הצוות המקצועי נוגעת לעמדת הבלם. בשלב זה ג'ורג' דיבה הוא הבלם הטבעי היחיד בסגל, בו נכלל גם דור מלול שיכול לתפקד בעמדה זו אבל בולט יותר כמגן.
בקבוצה בנו על כך שאיתי בן חמו יגיע כחלק מעסקת בן הרוש, אלא שהבלם בשלב זה ממשיך במכבי תל אביב ובצוות המקצועי לוחצים על יואב כץ לאשר החתמה של בלם נוסף.


