ערן זהבי עדיין לא הודיע אם יפרוש או ימשיך לשחק כדורגל, אך לאחרונה מקורבים לשחקן ולברק אברמוב מפעילים לחץ לשידוך עם בית"ר ירושלים, ורוצים לראות את החלוץ בן ה-37 מסיים את הקריירה בבירה.
כדי שהדבר הזה יקרה, ראשית זהבי צריך להחליט שהוא ממשיך לשחק כדורגל. שנית, ברק אברמוב מאוד מעוניין בשידוך הפיקנטי, אבל המילה האחרונה היא של אלמוג כהן, שנכון לעכשיו לא נדרש לסוגיה. במועדון מאמינים כי אם וכאשר תתקיים שיחה המנהל המקצועי לזהבי, הראשון ישתכנע בכדאיות המהלך.
הנקודה השלישית והפחות בעייתית היא שכרו של זהבי. בסוגיה הזו, ברק אברמוב הבהיר לסובבים אותו שאם יגיעו לנקודה הזאת, הוא "יסתדר" עם זהבי.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
בנוגע ללארי קאיודה, הפערים נותרו בעינם והקבוצה כרגע לא מעלה את ההצעה שלה, שעומדת על קרוב ל- 350 אלף יורו. שחקן הכנף עדיין בודק אופציות בחו"ל ובמועדון ימתינו לו. אם קאיודה יגיע, הוא יהיה הזר בעל השכר הגבוה ביותר בקבוצה.


