וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עאיד חבשי יקבל פיצוי מעירוני קרית שמונה, קוליקוב ישאר?

28.6.2025 / 15:19

הקפטן חתם בבני ריינה רק אחרי שסיכם את תנאי העזיבה עם איזי שרצקי. בצוות המקצועי רוצים עוד בלם וממתינים להחלטת מכבי נתניה

תיקתקנו, סיכום אירועי היום בספורט, 26.6/ספורט1

עאיד חבשי שחתם היום (שבת) בבני ריינה, יקבל פיצוי מעירוני קרית שמונה אותה הוא עזב - כך נודע לוואלה ספורט. כזכור, חבשי ניהל מזה זמן מה שיחות עם הבעלים של המועדון, איזי שרצקי, כדי להגיע להסכמה על התרת חוזהו ופיצוי חלקי על התרת חוזהו.

מיד לאחר החתימה על הסכם הפיצוי, הבלם סיכם את תנאיו בבני ריינה וישחק בעונה הבאה תחת סלובודן דראפיץ'. בין הבלם לבין המאמן קיימת מערכת יחסים טובה מאוד ובריינה משוכנעים שהוא ישדרג משמעותית את ההגנה.

בקרית שמונה יצטרכו לקבל החלטה האם הם מצרפים בלם נוסף. כרגע מצבת הבלמים כוללת את נמניה ליוביסבלייביץ' שהגיע מריינה ואת אופיר בנבנישתי ושי בן דוד שהאריכו את חוזיהם. מלבד חבשי, את הקבוצה עזב גם דניס קוליקוב שחזר למכבי נתניה אחרי השאלה.

בצוות המקצועי ישמחו לצרף בלם נוסף למצבת הבלמים ומחכים לאישור של שרצקי. אם בנתניה יחליטו שקוליקוב לא נמצא בתכניות המקצועיות, בקרית שמונה יפנו מידית בניסיון לשאול או אפילו לרכוש את אותו. הבלם בן ה-20 מאוד מוערך בקבוצה הצפונית.

דניס קוליקוב, עירוני קרית שמונה. דני מרון
בקרית שמונה ממתינים למכבי נתניה. קוליקוב/דני מרון

עירוני קרית שמונה תפתח את העונה הבאה בליגת העל עם משחק חוץ נגד הפועל תל אביב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully