החלוץ הניגרי לארי קאיודה מוכן לחתום בבית"ר ירושלים לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת, אך כרגע ישנו פער של קרוב ל-200 אלף יורו נטו בין הצדדים.
בית"ר מציעה לשחקן 350 אלף יורו ובונוסים על תארים, בעוד קאיודה דורש בשלב זה 500 אלף יורו ובונוסים מעבר לתארים, ומבחינתו הצעת בית"ר נמוכה מדי.
במקביל בודק החלוץ אופציות נוספות. אם לא ימצא משהו אטרקטיבי מבחינתו בשבוע הקרוב, ייתכן שיחליט לקבל את הצעת בית"ר, או שמנגד ברק אברמוב ישפר את ההצעה והצדדים יתקרבו.
קאיודה בן ה-32 עזב את ישראל לפני עשור, אחרי שהצטיין במדי מכבי נתניה. הוא נמכר אז לאוסטריה וינה, נרכש על ידי מנצ'סטר סיטי וממנה הושאל לג'ירונה בלי לשחק. בהמשך עבר לשחטאר דונייצקר וגם ממנה נדד לסדרת השאלות, כאשר בשנים האחרונות הוא משחק בטורקיה. את העונה החולפת החל בסנילורפאספור עם שבעה שערים, ובינואר עבר לארוקספור וגם במדיה כבש שבעה שערים. סך הכול סיים עם 14 כיבושים וחמישה בישולים את 2024/25 בליגה השנייה בטורקיה.
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(15+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
אם קאיודה יגיע ובהערכה שאיילסון טבארש ינחת ויחתום, בית"ר תשלים את מכסת ששת הזרים (כל עוד לא תאושר הגדלה). למרות זאת, אלמוג כהן ממשיך לבדוק אופציות של בלמים, ואם יאתר אחד שיכול לשדרג את הסגל, אז ז'אן מרסלן יתבקש למצוא לעצמו קבוצה חדשה.


