וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אם לא מספיקות הבעיות: הבשורה שקיבלה הפועל חיפה מדור חוגי

24.6.2025 / 16:55

החלוץ עדיין לא החלים מהפציעה בשרירי הבטן ולא יוכל ליטול חלק באימון הפתיחה ברביעי. רק 12 שחקנים בוגרים חתומים, מי עוד ייעדר?

סיכום היום בספורט, 24.6/ספורט1

דור חוגי, חלוצה של הפועל חיפה, לא יוכל לפתוח מחר (רביעי) את האימונים עם הקבוצה וזאת בשל העובדה שעדיין לא החלים מהפציעה בשרירי הבטן. כזכור, חוגי שיחק את החלק האחרון של העונה החולפת למרות כאבים עזים בשרירי הבטן התחתונה, ובשל הרצון לעזור לקבוצה במשחקי הפלייאוף העליון. בקבוצה קיוו שהמנוחה בקיץ תאפשר לחוגי להתחיל את אימוני טרום העונה, אלא שבפועל החלוץ שסיפק תשעה שערים וארבעה בישולים, עדיין סובל מכאבים ולא צפוי לקחת חלק באימון הראשון.

בחיפה יקיימו מחר את אימון הפתיחה אם וכאשר פיקוד העורף יסיר את ההגבלות, לאור הפסקת האש עם איראן שנכנסה לתוקפה. עד כה חתומים 12 שחקנים בוגרים בקבוצה, כשמלבד חוגי גם איתי בוגנים בספק ולא ברור אם יוכל להתאמן בצורה מלאה בהתחלה. עוד ייעדרו הזרים לארי אנגולו וג'בון איסט שעדיין לא הגיעו לישראל.

איתי בוגנים שחקן הפועל חיפה. מאור אלקסלסי
גם הוא עוד לא כשיר לגמרי. איתי בוגנים/מאור אלקסלסי

אל האימון יתווספו כנראה גם כמה שחקני נוער, אך בהפועל חיפה כידוע מודאגים מהקצב של בניית הקבוצה לעונה הקרובה ומקווים להאיץ מהלכים כמה שיותר מהר כדי ליצור מצב שיש אפקט לאימונים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully