בני סכנין איבדה את שני השחקנים הזרים שלה, אלכס רמאלינגום וז'אנדו פוקס, וכעת לוואלה ספורט נודע כי ייתכן שהיא בדרך לאבד גם שחקן ישראלי חשוב.
המגן הצעיר דניאל גולאני, שפרץ בעונה שעברה, היה אמור להמשיך בקבוצה, שכן לסכנין הייתה אופציה להאריך את חוזהו. אלא שלפי גורמים המעורים בפרטים, בקבוצה הודיעו לגולאני על מימוש האופציה יום לאחר תום המועד שנקבע בחוזה.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
לאחר ההודעה על המימוש, פנה גולאני לראשי המועדון והבהיר כי הוא מבקש לעזוב, מאחר שהוא מחזיק בהצעה מהליגה האוקראינית. למרות האיחור של סכנין והאפשרות מבחינתו לנקוט צעדים משפטיים ואף לזכות בשל כך, הבהיר המגן כי הוא מעדיף לנהל שיח עם ראשי המועדון, להגיע להסכמות ולזכות בברכת הדרך, ולא להידרש לפרידה רעה בין הצדדים.
גולאני, שמחזיק בדרכון אוקראיני, לפי המידע שהגיע לאנשי בני סכנין  מחזיק בהצעה מקבוצה בליגה האוקראינית.



