בן שהר עבר לא מעט מאז עבר מהנוער של הפועל תל אביב לצ'לסי, אי שם בשנת 2006, ואף זכה לערוך הופעת בכורה בקבוצה הבוגרת שהוא בן 17 בלבד. מאז זרמו הרבה מים בנהר, ושחקן נבחרת ישראל לשעבר שלא תמיד היה יציב ביכולת שלו, המשיך עם מסע הופעות במועדונים מהפרמיירליג, לה ליגה, בונדסליגה וליגה הולנדית. שהר קצר הצלחה לפרקים גם בישראל - הן בליגת האלופות עם הפועל תל אביב והן בשלוש האליפויות הרצופות בהפועל באר שבע כולל שער ניצחון מול אינטר בליגה האירופית.
החלוץ הוותיק של הפועל תל אביב התארח בפודקאסט "קיק טוק" בהגשת גילי ורמוט ורועי זריהן על מנת לדבר ולהתייחס לדרך הארוכה שעבר. "לפי מה שעשית בקריירה, תארים, המועדונים ששיחקת והליגות שעברת בשני העשורים האחרונים, האם בן שהר הוא טופ שלוש חלוצים של הכדורגל הישראלי?" הפנה מגיש ושדר ספורט1 שאלה לשהר.
החלוץ השיב לו: "כמובן שיש את ערן זהבי, למרות שהוא לא שיחק בטופ ליגות האלה, אבל אין לי מה להגיד לגביו, כאילו כל מה שתגיד זה ערן. אני חושב שאני בטופ שלושה חלוצים מבחינת הקריירה, אבל אם פתאום תזכיר לי עוד שמות של חלוצים, אז יכול להיות שאני אגיד לך שאני לא שם".
"מבחינת קריירה", הוסיף שהר, "אני לא חושב שב-10-15 שנים האחרונות היו עוד שחקנים שהגיעו לקריירה כמו שלי".