בשל ההנחיות החדשות של פיקוד העורף בבוקר התקיפה האמריקאית באיראן, אימוני מכבי חיפה בוטלו עד להודעה חדשה. השחקנים יקבלו תוכנית עבודה אישית על מנת לכל הפחות לשפר את עניין הכושר. במקביל, בקבוצה כבר נמצאים בשיח מול משרד הספורט על מנת להבטיח יציאה של הקבוצה למחנה האימונים אם וכאשר יחזרו טיסות החילוץ והטיסות מחוץ לישראל, במסגרת וועדת חריגים.
בחיפה מקווים מאוד שיוכלו לצאת למחנה האימונים בשבוע הבא, כשבמשרד הספורט והתחבורה אמורים לאשר להם זאת כל עוד יהיו טיסות דומות. כידוע, בעקבות המתקפה האמריקאית הלילה הוחמרו ההנחיות ובוטלו כל הטיסות, לרבות טיסות החילוץ.
בחיפה התעסקו אתמול כמובן גם בחתימה של חמודי כנעאן בהפועל באר שבע. כידוע, בחיפה ניהלו כל העת את המשא ומתן דרך סוכנו של השחקן, אך ברגע האמת ג'קי בן זקן העדיף להשלים את העסקה עם הפועל באר שבע. במכבי חיפה התאכזבו, אך ינסו לצרף שחקן אחר בעמדה זו.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
שחקן נוסף שינסו בחיפה להחתים הוא הדרום אפריקאי רלבוהילה מופוקנג. בחיפה מודעים למאבק מול מכבי תל אביב על שירותיו ושיפרו את ההצעה לשחקן, אך צפויים לשלוח גם הצעה משודרגת לאורלנדו פייראטס, המועדון הדרום אפריקאי אליו הוא שייף. מי שהמליץ מאוד על השחקן ואף מנסה לשכנעו להגיע לחיפה, הוא מגן העבר של הירוקים פיטר מסיללה.


