וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עאיד חבשי לא צפוי להמשיך בקרית שמונה. אלה המועמדות לצרפו

20.6.2025 / 14:31

הקפטן דן עם איזי שרצקי על הפיצוי שמגיע לו אם יעזוב, על רקע מתיחות בין השניים. בני סכנין ובני ריינה כבר לוטשות עיניים

תקציר: מ.ס. אשדוד - עירוני קרית שמונה 2:4/ספורט1

קפטן עירוני קרית שמונה עאיד חבשי לא צפוי להמשיך בקבוצה, וכעת הוא והבעלים איזי שרצקי דנים על הפיצוי שהבלם מבקש כדי לעזוב. חבשי, המאוכזב מהסיטואציה, מחזיק בחוזה גבוה במיוחד ורוצה פיצוי חלקי על מנת לעזוב.

בקרית שמונה מעריכים שהבלם לא ימשיך בקבוצה והמגעים מתנהלים ישירות בינו לבין שרצקי. הבעלים הכריז בעבר שמבחינתו צ\חבשי הוא הבלם הטוב בליגה, אך גורמים המעורים בפרטים אמרו שכעת ישנה מתיחות בשל הסיטואציה בין השניים.

בחבשי מעוניינות מאוד בני ריינה ובני סכנין שאף גיששו איתו, אלא שהשחקן הבהיר כי יחל בשיחות עם קבוצות אחרות רק לאחר שיגיע לסיכום עם שרצקי.

קפטן עירוני קרית שמונה עאיד חבשי. דני מרון
בדרך החוצה. חבשי/דני מרון

אגב, בסכנין מעוניינים שגם חסן חילו וגם חבשי יהיו צמד הבלמים של הקבוצה בעונה הקרובה. אם חבשי יעזוב את קבוצתו הנוכחית, בקרית שמונה יצרפו בלם נוסף למצבת השחקנים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully