קפטן עירוני קרית שמונה עאיד חבשי לא צפוי להמשיך בקבוצה, וכעת הוא והבעלים איזי שרצקי דנים על הפיצוי שהבלם מבקש כדי לעזוב. חבשי, המאוכזב מהסיטואציה, מחזיק בחוזה גבוה במיוחד ורוצה פיצוי חלקי על מנת לעזוב.
בקרית שמונה מעריכים שהבלם לא ימשיך בקבוצה והמגעים מתנהלים ישירות בינו לבין שרצקי. הבעלים הכריז בעבר שמבחינתו צ\חבשי הוא הבלם הטוב בליגה, אך גורמים המעורים בפרטים אמרו שכעת ישנה מתיחות בשל הסיטואציה בין השניים.
בחבשי מעוניינות מאוד בני ריינה ובני סכנין שאף גיששו איתו, אלא שהשחקן הבהיר כי יחל בשיחות עם קבוצות אחרות רק לאחר שיגיע לסיכום עם שרצקי.
אגב, בסכנין מעוניינים שגם חסן חילו וגם חבשי יהיו צמד הבלמים של הקבוצה בעונה הקרובה. אם חבשי יעזוב את קבוצתו הנוכחית, בקרית שמונה יצרפו בלם נוסף למצבת השחקנים.