ניב גוטליב חוזר לישראל. הקשר/חלוץ בן ה-22 חתם הערב (חמישי) בעירוני טבריה לעונה הקרובה, לאחר שניהל מו"מ מול אנשי המועדון בשבועות האחרונים והיום הגיע להבנות סופיות והשלים את המעבר. 
גוטליב החל דרכו בליגת העל בהפועל רעננה, לאחר מכן שיחק שנתיים בהפועל חדרה ובעונה האחרונה שיחק בפארילמני הקפריסאית, במדיה הבקיע שלושה שערים ב-27 משחקים. "המועדון רואה בהצטרפותו של גוטליב חיזוק משמעותי להתקפה ולחדר ההלבשה, בזכות איכויות מקצועיות ומנהיגותיות שצבר לאורך השנים", נמסר לאחר החתימה.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במועדון עמלים לצרף שוער, קשר ושחקן התקפה זרים, כאשר המצב הביטחוני מקשה מאוד, כשגם כך תקציב המועדון לא מאפשר להציע יותר מ-150 אלף יורו לשחקן.



