וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוראל דגני חשף: השתלת השיער שהביאה לסיום דרכי בנבחרת ישראל

18.6.2025 / 16:25

הבלם הוותיק התארח בפודקאסט "קיקטוק" וסיפר: "יכולתי להגיד שאני פצוע, אבל לא רציתי לשקר. זה היה חשוב לי". ואיך הגיב בניון?

תיקתקנו, 17.6/ספורט1

אוראל דגני הגיע לפודקאסט "קיקטוק" וסיפר על העובדה שסיים את דרכו בנבחרת ישראל לאחר שבחר לעשות השתלת שיער בקיץ.

"אם אני רוצה לעשות השתלת שיער כי אני מרגיש שזה חשוב לי ואני לא מוכן לשקר, אז זה מה שאעשה", אמר דגני. "יוסי בניון בן אדם שליווה אותי ואני מעריך אותו. הייתי איתו יחד תקופה ארוכה בנסיעות לאימונים של מכבי חיפה, אז הרגשתי הכי אמיתי שיש לומר לו את זה. לא רציתי לשקר. יכולתי לשקר ולהגיד שאני פצוע, אבל לא רציתי שיגידו שאני שקרן, שהלכתי לעשות השתלת שיער ואמרתי שאני פצוע. החלטתי ללכת עם האמת".

על התגובה של בניון סיפר: "יוסי אמר לי 'אוראל, אם בחרת בהשתלת שיער לפני הנבחרת אז הנבחרת פחות חשובה לך'. אם זה היה משחק רשמי, לא הייתי חושב בחיים לעשות את זה. רק בגלל שאלה היו משחקי ידידות בחרתי כך".

דגני הוסיף: "יוסי אמר לי 'משחק נבחרת זה משחק נבחרת, לא משנה רשמי או לא רשמי, ויהיו לזה השלכות'. ואז הבנתי שסיימתי בנבחרת".

שחקן מכבי חיפה יוסי בניון עם אוראל דגני. יוסי ציפקיס
"הייתי איתו יחד תקופה ארוכה". אוראל דגני עם יוסי בניון במכבי חיפה לפני כעשור/יוסי ציפקיס

דגני בן ה-36 סיים חוזה בהפועל חיפה, אחרי 23 הופעות בליגת העל בעונה החולפת. לפני כן שיחק בבית"ר ירושלים, הפועל תל אביב, מכבי חיפה ומכבי נתניה, כשבמדי הנבחרת רשם 21 הופעות.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully