וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלכס רמאלינגום פנה במכתב לסכנין: "דורש להשתחרר מהחוזה"

18.6.2025 / 9:50

מתרחק מעונה נוספת: החלוץ טוען כי הוא מחזיק בהצעה אחרת ורשאי לעזוב את הקבוצה, בהתאם לסעיף עליו סוכם במסגרת החוזה עימו

תקציר: עירוני קרית שמונה - בני סכנין 1:0/ספורט1

חלוצה של בני סכנין אלכסנדר רמאלינגום, שלח מכתב רשמי למועדון באמצעות סוכנו הצרפתי וביקש לא להישאר בקבוצה בעונה הקרובה. לסכנין אופציה שמומשה על השחקן, אך כעת רמאלינגום מבקש שלא להישאר בקבוצה ולשחרר אותו מהחוזה. סוכנו הזר של השחקן פנה כאמור באופן רשמי למועדון ואף שלח מייל רשמי ליושב ראש המועדון מוחמד אבו יונס, בו הוא מפרט את הסיבות בגינן החלוץ לא מעוניין לשחק בעונה הקרובה בסכנין.

לפי הטענות שפורטו במכתב, במקרה שיש לרמאלינגום הצעה מקבוצה שלא בישראל, הוא רשאי לבטל את האופציה שיש למועדון עליו. לדבריו, מדובר בסעיף שנכלל בהסכם הראשוני בין הצדדים וכעת רמאלינגום טוען שקיבל הצעה רשמית ולכן הוא דורש לממש את הסעיף הזה בהסכם ולא להישאר בקבוצה.

אלכס רמאלינגום, בני סכנין. מאור אלקסלסי
מפנה גב. רמאלינגום/מאור אלקסלסי

רמאלינגום רשם עונה טובה מבחינה אישית ובסכנין מאוד רצו שיישאר, אך כעת כאמור עושה רושם שהשחקן מתרחק מאוד מעונה נוספת בקבוצה של שרון מימר.

  • עוד באותו נושא:
  • בני סכנין

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully