בית"ר ירושלים הודיעה היום (שלישי) על החתמתו של הבלם הקולומביאני בריאן קרבאלי. "הקבוצה ממשיכה להתחזק לקראת פתיחת עונת 2025/26 וההתמודדות במסגרת האירופית וגאה להודיע על החתמת הבלם בריאן קרבאלי ל-3 שנים בקבוצה", נמסר מבית"ר ירושלים, שהחתימה את השחקן לעונה אחת עם אופציה לשנתיים נוספות.
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
קרבאלי בן ה-26, מהליגה הקולומביאנית הראשונה, לאחר שצבר מעל 100 הופעות במועדונים השונים, וירוויח 200 אלף יורו לעונה. הבלם הקולומביאני ייצג את קולומביה בנבחרת הצעירה (U20) והשתתף במשחקים הדרום-אמריקאיים (ODESUR) ב-2018 בבוליביה.
קרבאלי, ששיחק בעונה שעברה בדפורטיבו פסטו מהליגה הבכירה בקולומביה, הוא בלם פיזי, גבוה ואתלטי. את הקריירה החל באינדפנדיינטה מדיין, שם שותף לעיתים רחוקות, ובהמשך עבר לקבוצות לאונס ויאנרוס מהליגה השנייה. בינואר 2024 עבר לליגה הראשונה כשחתם בדפורטיבו פסטו, ומאז רשם 49 הופעות במדיה.


