וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יישאר בבני סכנין? שרון מימר מעוניין במוחמד אבו ניל

16.6.2025 / 10:42

השוער שכבר סיכם את תנאיו בהפועל חיפה עשוי להישאר בבני סכנין, לאחר שהמאמן החדש הביע רצון להשאירו. היכן יעדיף השחקן לשחק?

הרגעים הגדולים והבלתי נשכחים: סיכום עונת 2024/25 בכדורגל העולמי/ספורט1

שרון מימר מונה למאמן בני סכנין אתמול (ראשון) ונדמה שמי שיכול להיות מושפע מכך הוא מוחמד אבו ניל. השוער, שלא היה בתוכניות של מנחם קורצקי, כבר סיכם את כל תנאיו בהפועל חיפה, אבל הבעלים יואב כץ עיכב את החתמת השוער וכעת עושה רושם שהדבר עלול לעלות לקבוצה של גל אראל, בכך שאבו ניל יישאר בקבוצתו הנוכחית ולא יעבור בהשאלה.

בניגוד לקורצקי, מימר דווקא מעריך את אבו ניל והיה שמח שיישאר בקבוצה. אבו ניל מצידו, כך לפי גורמים המעורים בפרטים, רוצה לעבור להפועל חיפה ובימים הקרובים הסאגה תסתיים סופית.

שוער בני סכנין מוחמד אבו ניל. מאור אלקסלסי
מעדיף לעבור להפועל חיפה, לפחות כרגע. אבו ניל/מאור אלקסלסי

בהפועל חיפה כועסים על הבעלים יואב כץ שגרר את החתימה, למרות שכל התנאים סוכמו. בסכנין כעת יצטרכו להחליט האם הם מונעים מאבו ניל את המעבר או שמא יאפשרו לו לעבור כפי שהבטיחו לו, למרות רצונו של מימר.

אם אבו ניל לא יישאר, בסכנין יחתימו שוער בכיר אחר כאשר אופציית זר גם כן על הפרק. 

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully