שרון מימר מונה למאמן בני סכנין אתמול (ראשון) ונדמה שמי שיכול להיות מושפע מכך הוא מוחמד אבו ניל. השוער, שלא היה בתוכניות של מנחם קורצקי, כבר סיכם את כל תנאיו בהפועל חיפה, אבל הבעלים יואב כץ עיכב את החתמת השוער וכעת עושה רושם שהדבר עלול לעלות לקבוצה של גל אראל, בכך שאבו ניל יישאר בקבוצתו הנוכחית ולא יעבור בהשאלה.
בניגוד לקורצקי, מימר דווקא מעריך את אבו ניל והיה שמח שיישאר בקבוצה. אבו ניל מצידו, כך לפי גורמים המעורים בפרטים, רוצה לעבור להפועל חיפה ובימים הקרובים הסאגה תסתיים סופית.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בהפועל חיפה כועסים על הבעלים יואב כץ שגרר את החתימה, למרות שכל התנאים סוכמו. בסכנין כעת יצטרכו להחליט האם הם מונעים מאבו ניל את המעבר או שמא יאפשרו לו לעבור כפי שהבטיחו לו, למרות רצונו של מימר.
אם אבו ניל לא יישאר, בסכנין יחתימו שוער בכיר אחר כאשר אופציית זר גם כן על הפרק.


