הפועל ירושלים הודיעה הבוקר לשחקני הקבוצה על ביטול אימון פתיחת העונה שתוכנן להתקיים מחר (שני), זאת בשל המצב הביטחוני הרגיש. ההחלטה התקבלה לאחר התייעצות עם מנהלת הליגות ועם פיקוד העורף, ובמועדון מדגישים כי בראש סדר העדיפויות עומדת הדאגה לביטחונם ושלומם של השחקנים, הצוות והעובדים. בשלב זה טרם נקבע מועד חדש לפתיחת האימונים, והקבוצה תעדכן את השחקנים ואנשי הצוות בהתאם להתפתחויות.
במקביל, המועדון מצוי בקשר אישי ורציף עם עובדי המועדון שנמצאים בשירות מילואים. בהפועל ירושלים מציינים כי חיזוק הקשר עם אנשי הצוות בעת שירות מילואים הוא חלק בלתי נפרד מערכי המועדון.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
מעבר לנושא הביטחוני, בקרוב צפויה ההודעה הרשמית על מינויו של זיו אריה לעונה נוספת, שביעית ברציפות שלו במועדון, נתון נדיר בקנה מידה ישראלי.
לצד האתגרים, במועדון שואבים עידוד רב מקצב חידוש החברות בעמותה ומתגובת הקהל לקראת פתיחת עונת המאה. מאות אוהדים כבר חידשו חברות בעמותה ובמועדון מציינים כי הרוח הקהילתית תמשיך להוביל את הדרך גם בעונה ה-100 להיווסדו של המועדון.


