הפועל ירושלים הודיעה הבוקר לשחקני הקבוצה על ביטול אימון פתיחת העונה שתוכנן להתקיים מחר (שני), זאת בשל המצב הביטחוני הרגיש. ההחלטה התקבלה לאחר התייעצות עם מנהלת הליגות ועם פיקוד העורף, ובמועדון מדגישים כי בראש סדר העדיפויות עומדת הדאגה לביטחונם ושלומם של השחקנים, הצוות והעובדים. בשלב זה טרם נקבע מועד חדש לפתיחת האימונים, והקבוצה תעדכן את השחקנים ואנשי הצוות בהתאם להתפתחויות.
במקביל, המועדון מצוי בקשר אישי ורציף עם עובדי המועדון שנמצאים בשירות מילואים. בהפועל ירושלים מציינים כי חיזוק הקשר עם אנשי הצוות בעת שירות מילואים הוא חלק בלתי נפרד מערכי המועדון.
מעבר לנושא הביטחוני, בקרוב צפויה ההודעה הרשמית על מינויו של זיו אריה לעונה נוספת, שביעית ברציפות שלו במועדון, נתון נדיר בקנה מידה ישראלי.
לצד האתגרים, במועדון שואבים עידוד רב מקצב חידוש החברות בעמותה ומתגובת הקהל לקראת פתיחת עונת המאה. מאות אוהדים כבר חידשו חברות בעמותה ובמועדון מציינים כי הרוח הקהילתית תמשיך להוביל את הדרך גם בעונה ה-100 להיווסדו של המועדון.