עירוני קרית שמונה מימשה את האופציה להחתים את הבלם הצעיר רובן קומפאורה בקבוצה. שחקן ההגנה מבורקינה פאסו הגיע בעונה החולפת לקבוצת הנוער והרשים את אנשי המועדון, כשהיום הוחלט לממש את האופציה להאריך את חוזהו והשחקן חתם על חוזה חדש.
בשלב זה לא החליטו במועדון ובצוות המקצועי האם להכליל את קומפאורה בסגל הקבוצה הבוגרת כבר העונה או שמא להוציא אותו להשאלה לקבוצה אחרת בליגת העל או בליגה הלאומית. המאמן שי ברדה, ביחד עם אנשי המועדון, יקבל החלטה בתוך כשבוע ואז יתברר האם קומפאורה אכן יהיה חלק מהקבוצה הבוגרת כבר העונה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
כידוע, לעירוני קרית שמונה יש כבר חמישה זרים חתומים, אך במועדון התקבלה החלטה עקרונית להשאיל את כריסטיאן בלה, כך שלקבוצה יהיה מקום לשני זרים נוספים. מי שלא ימשיך בקבוצה הוא אלפרדו סטיבנס, שלא מחזיק בחוזה והמגעים מולו לא צלחו עוד בתום העונה החולפת.


