דאגה בהפועל חיפה לאור הסחבת בבניית הקבוצה לקראת העונה הקרובה, בייחוד לאור העזיבות המרובות. בעוד ששחקנים דוגמת פרנאן מאיימבו, טיימוקו דיארה, נועם בן הרוש, איתמר נוי ואיתמר ג'רפי עזבו, האדומים עדיין לא החתימו תחליפים כאשר עד עתה חתמו שני שחקנים זרים בקבוצה - רוביניו ולארי אנגולו.
עיקר הדאגה היא בנוגע לחוליית ההגנה שאיבדה כאמור נציגים רבים, כאשר גם אוראל דגני לא צפוי להמשיך. האדומים מודאגים מכיוון שאף שחקן הגנה עדיין לא חתם, כשגם השוער מוחמד מוחמד אבו ניל, שכבר סיכם על הגעתו, טרם השלים את המעבר, אם כי הדבר צפוי לקרות בקרוב מאוד - כפי שהשוער ניב אנטמן חתם היום על חוזה חדש לעונה נוספת.
"אני גאה ונרגש להמשיך בהפועל חיפה", אמר אנטמן היום, "אני רוצה להגיד תודה לבעלים של המועדון יואב כץ, למאמן גל אראל ולמאמן השוערים רן קדוש על האמון. מחכה בקוצר רוח להתחיל את העונה ולפגוש את האוהדים שלנו במגרש".
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
כמו כן, מלבד גל אראל ועוזרו ברק בדש, שאר הצוות המקצועי - בין היתר מאמן הכושר דני ביבס, מאמן השוערים רן קדוש וכן האנליסט של הקבוצה - עדיין מנהלים מו"מ ולא סיכמו על התנאים לעונה הבאה. "אי אפשר לבנות קבוצה כשהכל תקוע", אמרו במועדון. "אנחנו רגילים לזה - אבל השנה הקצב אפילו נמוך יותר".
"אין ספק שהמצב מדאיג", קבע גורם בקבוצה. "הכל תקוע, אין מספיק שחקנים אפילו כדי לקיים אימון וברור שהמצב של ההגנה מדאיג מאוד, שזה היה הכוח המשמעותי שלנו".


