הפועל תל אביב ממשיכה במאמציה לבנות סגל חזק לליגת העל וכעת מתברר שהיא על סף צירופו של שחקן הכנף הניגרי של פ.צ. קופנהאגן פול מוקאירו. רוב הפרטים בין הצדדים כבר סוכמו ובמועדון ישנה אופטימיות רבה לגבי סגירת העסקה עם השחקן, שערכו באתר "טרנספרמקט" עומד על 850 אלף יורו. למוקאירו חוזה עד דצמבר 2025 באלופת דנמרק, כך שהאדומים ינסו להגיע לסיכום עם קופנהאגן על שחרורו. המטרה היא להחתימו לשנתיים בשכר של כ-320 אלף יורו לעונה.
הניגרי בן ה-25, שמשחק בעיקר בכנף שמאל, גדל במחלקת הנוער של אנטליאספור הטורקית ורשם 6 שערים ב-44 הופעות בקבוצה הבוגרת בין 2019 ו-2022. במהלך התקופה הזו גם שיחק כמושאל באנדרלכט עונה אחת, לפני שנמכר לקופנהאגן תמורת 1.9 מיליון יורו בקיץ 2022. בשורות קבוצת הפאר הדנית רשם 20 הופעות ולאחר מכן הושאל לרדינג (2023/24) ובולספור הטורקית, בה שיחק אשתקד ורשם מספרים יפים של 7 שערים ו-14 בישולים במסגרת ליגת המשנה בטורקיה
יתרון (3) 88
19:45

קיירט אלמאטי
(3+)

ריאל מדריד
חקני קייראט צפויים להילחם על כל כדור במשחק , שלחלקם הוא הכי גדול בקריירה, וגם אם יפסידו — הסיכוי לתבוסה גדולה נמוך.
יתרון (3) 125
20:45

אנאדולו אפס

מכבי תל אביב
(8+)
מכבי פותחת את העונה כשהיא מאוד נחלשה, ועם לא מעט בעיות מובנות בסגל. אנאדולו איכותית מאוד, ולמרות שהמשחק בפודגוריצה, הטורקים ירצו לשלוח מסר. שווה ללכת עם הטורקים
אם יצטרף, מוקאירו יהיה שחקן החיזוק החמישי של הפועל תל אביב מאז ההעפלה, אחרי אנאס מחאמיד, דורון ליידנר, פרנן מאיימבו ואסף צור. ברשימת העוזבים ניתן למצוא את עידו וייר, איתמר שבירו, רותם חטואל, אחמד עאבד, יעקב בריהון, דוד קופרמן, גוראן אנטוניץ' ומילאן מקאריץ.