יונתן טפר חתם לעונה נוספת בעירוני טבריה. טפר בן ה-24 הפך בעונה האחרונה לשחקן הרכב ומשמעותי ברוטציה של אלירן חודדה וכעת הושגו הסכמות והוא ימשיך לעונה נוספת.
במו"מ עם מיכאל אוחנה ודוד קלטינס ישנם פערים בשלב זה. חודדה עדיין מחפש שוער ועוד שני זרים, בקישור ובהתקפה.
רגיל (5) 73
19:45

ניס

בראגה
המארחת מצרפת בתקופה נוראית עם שבעה הפסדים רצופים והרבה כותרות שליליות סביב הקבוצה. בראגה בתקופה נהדרת ויודעת שהיא חייבת לחזור ממשחק החוץ הזה עם 3 נקודות
יתרון (5) 174
21:30

אולימפיה מילאנו
(2.5+)

פנאתינאיקוס
מילאנו בתקופה לא טובה, היא ניצחה 2 מ-6 האחרונים שלה והיא עדיין לא בריאה לחלוטין. פאו ניצחה 8 מ-9 האחרונים שלה, היא מנוסה ואיכותית, ואמורה לנצח פה מעל לליין
בשלב זה חתומים בקבוצה שלושה שחקנים זרים: אונדז'יי באצ'ו, סמביניה וסטניסלב בילנקי. בגזרת הישראלים הוחתמו עילאי אלמקייס ורון אונגר וממשיכים אלי בלילתי, והיב חביבאללה והארון שפסו.


