הבלם תומר לנס חתם היום (שני) במכבי חיפה על חוזה לשלוש שנים ואמר לאחר החתימה: "גאה לחתום במועדון שהוא הבית שלי".
לנס, 19, בוגר האקדמיה של מכבי חיפה, זכה השנה באליפות עם קבוצת הנוער של המועדון ואף רשם העונה הופעה בקבוצה הבוגרת - כשנכנס כמחליף בדקה ה-7 למשחק מול מכבי תל אביב, אחרי הפציעה המוקדמת של רמי גרשון.
לאחר החתימה אמר לנס לאתר הרשמי: של מכבי חיפה "שמח וגאה לחתום על חוזה חדש. המועדון הוא הבית שלי ואני מאושר". החתימה על החוזה נעשתה לצד סוכנו אדם קידן.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.


