סנט אטיין העבירה הצעה חדשה למכבי חיפה בניסיון לרכוש את מחמוד ג'אבר. על פי ההצעה החדשה, הקבוצה מהליגה השנייה בצרפת תעביר 1.75 מיליון יורו למכבי חיפה ועוד 50 אלף יורו בתום העונה, אם הקבוצה תחזור לליג1.
אבל על אף ההצעה המשופרת של הקבוצה הצרפתית, במכבי חיפה עדיין לא מוכנים למכור את הקשר בסכום כזה, ודורשים לכל הפחות שני מיליון יורו לצד אחוזים ממכירה עתידית - כל זאת לאחר שבשלב ראשון התעקשו לקבל 2.5 מיליון יורו.
יעקב שחר הבהיר אז לסביבתו של השחקן שלא ימכור אותו בשום אופן בהתחשב בהצעה הקיימת עד אתמול, בגובה 1.5 מיליון יורו. לאחר שהדבר הובהר גם לצרפתים, אלו שיפרו את ההצעה. בחיפה כאמור עדיין לא מוכנים לעסקה בתנאים המוצעים, אך גורמים במועדון העריכו כי יש סיכויים לא מבוטלים שאכן הצרפתים יעלו את ההצעה שוב לשני מיליון יורו ואחוזים שיישארו בידי מכבי חיפה - תסריט שעשוי לרצות את המועדון.
רגיל (3) 155
20:00

אייבר

אלצ'ה
משחק גביע בין אייבר מהליגה השנייה שנמצאת עמוק במאבקי ההשרדות בליגה נגד אלצ'ה העולה החדשה לליגה הראשונה שפתחה את העונה בצורה חיובית. אני חושב שאלצ'ה מגיעה במומנטום חיובי ובדריכות למשחק הגביע בעוד שאייבר עלולה להיות מושפעת ממאבקי הירידה שלה בליגה
רגיל (3) 254
21:30

סט. גאלן

סיון
על אף החיסורים והמומנטום של סיון, סט. גאלן נחושה לשמור על מעמדה בצמרת ולא לאבד נקודות בביתה.
יתרון (3) 298
22:00

קרדיף
(1+)

צ'לסי
קרדיף בליגה השלישית ופערי הרמות כאן גבוהים, אך יתרון הביתיות כן יבוא כאן לידי ביטוי. הרוטציה של צ'לסי תספיק לה כדי לנצח ולהעפיל אבל קרדיף לא תובס
יתרון (3) 324
22:00

גוואדלאחרה
(3+)

ברצלונה
המארחת מגיעה מתחתית הליגה השלישית בספרד כשהיא מועמדת לרדת לליגה הרביעית. ברצלונה, גם בהרכב שלישי שלה, צריכה להביס כאן ביותר משלושה שערים
ג'אבר שיחק במדי נבחרת ישראל בסוף השבוע אך לא ימשיך איתה למשחק מול הידידות מול סלובקיה, על מנת שיוכל לציין את חג הקורבן.


