בלם נבחרת ונצואלה, מיקל ויאנואבה, מועמד להצטרף לבית"ר ירושלים. הבלם בן ה-32 סיים חוזה בן שלוש שנים בוויטוריה גימראייש מהליגה הבכירה בפורטוגל והוא אחד משלושה בלמים איתם מנהלים הצהובים-שחורים בשיחות בימים אלה.
ויאנואבה, שרשם 31 הופעות ושני שערים בנבחרת ונצואלה, הצטרף לקבוצה הפורטוגלית בקיץ 2022, ולפני כן שיחק בסנטה קלרה הפורטוגלית, לצד מספר שנים בספרד ו-31 הופעות במלאגה. בעונה החולפת רשם 26 הופעות בכל המסגרות. ערכו באתר "טרנספרמרקט" עומד על מיליון יורו.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
יש לציין כי בבית"ר יהיו שני בלמים זרים בעונה הבאה, כאשר לגבי ז'אן מרסלן עדיין אין החלטה סופית והיא תתקבל בהתאם לבלמים אותם ניתן יהיה לצרף.


