נכון להיום (חמישי) בשעות הבוקר, יומיים לאחר פתיחת עונת המנויים, הפועל תל אביב מכרה 5,400 מנויים לקראת עונת המשחקים הקרובה.
4,200 מהמנויים חודשו מהעונה שעברה, אבל הנתון המרשים יותר מבחינת האדומים, נוגע ל-1,200 המנויים החדשים שהצטרפו. במועדון מקווים כי לפחות 3,000 אוהדים חדשים ירכשו מנויים.
בשערים 4-5 כל המנויים כבר נמכרו, כאשר המטרה היא לנסות למכור את כל המנויים גם לחלק התחתון של שערים 7-8 ולייצר רצף של קהל לאורך המגרש.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
מחדשי מנוי לשער 4-5 ישלמו 850 שקל עבור המנוי, גם מחדשים לשער 8 ישלמו סכום דומה, לשער 7 ישלמו המחדשים 1,190 שקלים. מנויים חדשים ישלמו 200 שקלים יותר מהמחדשים.
לשער 2 המחירים שונים, בהתאם לגושים. תא הזהב יעלה למחדשים כ-5,600 ש"ח, למנויים חדשים הוא יעלה 6,000 ש"ח. בשלב זה ועד לאמצע החודש, תישמר הזכות למנויים לשמור על מקומם ביציע.


