בהפועל חיפה החלו לבחון אופציות לחיזוק עמדת השוער, ובמסגרת זאת גיששו לאחרונה אצל מוחמד אבו ניל, שוערה של בני סכנין, בנוגע לעונה הקרובה. במועדון התקבלה החלטה שניב אנטמן יפתח את העונה כשוער הראשון, אך בכוונתם לצרף שוער מנוסה נוסף שיתמודד איתו על האפודה ויוכל להיכנס להרכב במידת הצורך.
למרות האמון הרב באנטמן, בחיפה מעוניינים לשמור על סגל שוערים איכותי כפי שהיה בעונה החולפת. עם זאת, טרם הושגה חתימה על חוזה חדש עם אנטמן, ובין הצדדים קיימים פערים שמובילים להתמשכות במו"מ.
יתרון (7) 340
00:00

מיאמי היט
(2.5+)

מינסוטה טימברוולבס
מיאמי מגיעה בכושר מצוין עם רצף של ארבעה ניצחונות ותנסה לנצל את הביתיות. מינסוטה (21-13) מחזיקה במאזן טוב יותר, אך היא פגיעה במשחקי חוץ מול הגנות קשוחות.
יתרון (7) 351
03:00

שיקגו בולס

שארלוט הורנטס
(1.5+)
שארלוט ברצף הפסדים ומחזיקה באחד המאזנים החלשים בליגה (11-23). שיקגו לא יציבה , אך בביתהיא אמורה לשלוט.
יתרון (7) 358
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

בוסטון סלטיקס
(1.5+)
למרות הטיסה לחוף המערבי, העומק והגיוון של בוסטון בדרך כלל מנצחים משחקי צמרת כאלה.
רגיל (1) 97
17:00

ניוקאסל

קריסטל פאלאס
ניוקאסל בסנט ג'יימס פארק היא חיה אחרת לגמרי מאשר במשחקי החוץ. קריסטל פאלאס קבוצה מאורגנת שיודעת לצאת למתפרצות
אבו ניל, שנחשב לשוער מוכשר ובעל פוטנציאל, רשם עונה פחות מוצלחת במדי סכנין, שם איבד את מקומו בהרכב לעבד יאסין תחת המאמן מנחם קורצקי. על אף שהוא מחזיק בחוזה לשנתיים נוספות, המצב הלא יציב בסכנין והביקוש מצד הפועל חיפה עשויים להוביל למעבר.
נכון לעכשיו, מדובר בגישושים ראשוניים בלבד, וזאת גם בשל חוסר הוודאות הקיים בשני המועדונים סביב מצבן הניהולי והתקציבי שמעכב את בניית הסגלים לעונה הבאה.


