הפועל תל אביב תחל היום (שלישי) רשמית את מכירת המנויים לעונת 25/26, כאשר הצפי הוא למכירת שיא של מנויים שתגיע ל- 12,000 לפחות, עם תחילת עידן אדמונד ספרא בליגת העל, וההתלהבות המחודשת סביב ההעפלה לליגה הבכירה (כשברקע אפשרות להחתמות בקליבר גבוה).
מחדשי מנוי לשער 4-5 ישלמו 850 שקל עבור המנוי, גם מחדשים לשער 8 ישלמו סכום דומה, לשער 7 ישלמו המחדשים 1,190 שקלים. מנויים חדשים ישלמו 200 שקלים יותר מהמחדשים.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
לשער 2 המחירים שונים, בהתאם לגושים. תא הזהב יעלה למחדשים כ-5,600 ש"ח, למנויים חדשים הוא יעלה 6,000 ש"ח. בשלב זה ועד לאמצע החודש, תישמר הזכות למנויים לשמור על מקומם ביציע.


