מגנה הימני של הנבחרת הצעירה עילי פיינגולד פרסם הערב (שני) פוסט בו הוא מתנצל על ההחלטה שלא להגיע למשחק הנבחרת הצעירה נגד בולגריה. כזכור, פיינגולד הודיע לגיא לוזון שהוא לא יגיע למשחק הידידות על מנת שלא לסכם את מעמדו בניו אינגלנד, שכן הטיסות הארוכות יוכלו להוציא אותו מאיזון בעוד שהוא בתקופה הטובה בקריירה שלו.
ההחלטה של פיינגולד הובילה לכעס גדול של לוזון ואנשי ההתאחדות, כשהשחקן אף עמד לדין ונקנס בשל כך. בנוסף הוטל עליו עונש של הרחקה על תנאי מנבחרות ישראל השונות למשך חצי שנה.
"נבחרות ישראל הן חלק כל כך משמעותי בהתפתחות שלי כשחקן וכאדם", כתב פיינגולד. "סגנות אליפות אירופה לנוער, מדליית ארד במונדיאליטו, אולימפיאדה, משחקים בנבחרת הצעירה ובנבחרת הבוגרת. ללבוש את מדי הנבחרת בכל גיל בכל משחק זאת זכות אדירה עבורי ועבור כל שחקן וזה לעולם לא ישתנה.
"טעיתי בהחלטה לא לכבד את הזימון לנבחרת הצעירה למשחק הידידות הקרוב ואני מצטער על כך. זכיתי ליחס הוגן, תמיד הבינו את הנסיבות ובאו לקראתי ולטובת הקריירה המתפתחת שלי מעבר לים. בימים אלה אין מבחינתי גאווה גדולה יותר מאשר לייצג את המדינה וללבוש את המדים הלאומיים. אעשה הכל כדי שזה יקרה שוב כמה שיותר מהר".