וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השחקנים עוזבים, אין מאמן ואין תוכניות: הלחץ גובר בהפועל חיפה

עודכן לאחרונה: 1.6.2025 / 12:51

גל אראל סיכם אבל לא חתם, הצוות שלצדו לא חתם, אין מחנה אימונים וכל ההכנות לעונה הבאה תקועות. בהפועל חיפה מודים: "התחושה לא טובה"

תקציר: הפועל באר שבע - הפועל חיפה 0:5/ספורט1

אחרי המכירה של נועם בן הרוש גוברת הדאגה הגדולה בהפועל חיפה מהעובדה שמעט מאוד שחקנים חתומים במועדון ובעיקר מהתחושה שההכנות לעונה הבאה "תקועות". בין היתר במועדון מודאגים מכך שאפילו הצוות המקצועי שעתיד לעבוד בעונה הבאה עדיין לא חתום. גל אראל סיכם את כל תנאיו כמאמן הקבוצה ואמור לשמש כמאמן הראשי אך גם חוזהו עדיין לא חתום. בנוגע למאמן השוערים רן קדוש ודני ביבס, הרי שהשניים לא חתומים גם כן. "אין ספק שיש תחושה לא טובה", העיד גורם המעורה בפרטים, "זה מרגיש שהכל תקוע, אין עדיין מחנה אימון, לא ברור מי יהיו השחקנים ואפילו הצוות לא חתום".

גל אראל עוזר מאמן הפועל חיפה. מאור אלקסלסי
מחכה. גל אראל/מאור אלקסלסי

עיקר הדאגה היא לאור ההצהרה של יואב כץ לפיה הוא לא ישקיע שקל במועדון בעונה הקרובה, כאשר הפעולות בשטח מעלות את הדאגה שהבעלים רציני לחלוטין בדבריו ולכן כל בניית הקבוצה מתעכבת. בין היתר לדוגמא דור מלול שכבר סיכם את כל הפרטים עדיין לא חתום על חוזה ובמקביל כבר עתה ברור שלא מעט שחקנים שכיכבו העונה לא ימשיכו - ביניהם פרננד מאיימבו, טימוקו דיארה, איתמר נוי וכעת כאמור גם נועם בן הרוש שנמכר. אגב בחיפה כידוע בונים על צירופם של איתי בן חמו ושאילתם לעונה נוספת של אניס פורת עיאש ורוי נאווי. לפי השיחות בין המועדונים אם אחד מהשלושה לא יסכים להגיע לחיפה, האדומים יקבלו זכות ראשונים לצרף שחקנים אחרים במועדון שייצאו להשאלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully