ראובן ריבלין, נשיא המדינה ויו"ר בית"ר ירושלים לשעבר, התארח אצל לירן שכנר ב"סערה בממלכה" מבית ספורט1. המועדון מהבירה מזוהה לא פעם כקבוצה שאהודה על לא מעט פוליטיקאים ולחלקם אף משמשת סוג של "מקפצה פוליטית". ריבלין התבקש על ידי שדר ומגיש ספורט1 לענות לשאלה ולקבוע מי לדעתו אוהד אמיתי של בית"ר ירושלים או מי מתחזה לאוהד הקבוצה.
לגבי אהוד אולמרט ראש הממשלה וראש עיריית ירושלים בעבר, ריבלין השיב: "הוא היה בהחלט אוהד של בית"ר וכשהיה פוליטיקאי היא הייתה אמצעי בידו".
על ח"כ אביגדור ליברמן שהיה בעבר סגן ראש הממשלה וכן בין היתר, שר הביטחון, חוץ והאוצר: "הוא אוהד בית"ר ולוקח גם את הילדים, מעולם לא השתמש בבית"ר ככלי פוליטי להצלחתו".
ריבלין גם הוסיף את דן מרידור שר האוצר לשעבר ("הוא אוהד בית"ר חד משמעית") ותהה לגבי איתמר בן גביר, השר לביטחון לאומי: "ייתכן והוא אוהד ברמה האישית, אני על כל פנים לא ראיתי אותו מחזיק את בית"ר כמכשיר פוליטי".
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
לדעתו של ריבלין לא חסרים גם אוהדים "מזוייפים" של בית"ר שהתשמשו במועדון בשביל צרכים פוליטים. על מירי רגב שרת התחבורה אמר: "היא לא יודעת בכלל איך כותבים בית"ר ,אם זה מתחיל באות ב' או נגמר באות ר'".
לגבי ניר ברקת ראש עיריית ירושלים בעבר וכיום שר הכלכלה והתעשייה, ריבלין אמר: "כשהוא נהיה ראש עיר, אז הוא שמע שיש בית"ר".
שמו של ראש הממשלה בנימין נתניהו אומנם לא נאמר במפורש, אך מי שהיה יו"ר בית"ר ירושלים בעבר רמז קלות על מי שאין לו לדעתו קשר למועדון ומסתובב עם צעיף צהוב שחור ביציע: "הוא עסוק בלהיות ראש ממשלה, על כל פנים הוא בהחלט מתפנה כאשר בית"ר זוכה בהצלחה".


