מכבי חיפה עדיין לא מינתה מאמן לעונה הבאה וכתוצאה מכך גם בניית הסגל מתעכבת. כוכב העבר ואיש התקשורת, איל ברקוביץ', התייחס לכך אתמול (שלישי) בתוכנית הספורט של 103FM ותהה מדוע הירוקים מתעקשים למנות דווקא מאמן זר.
"כרגע אין כלום, ובגלל זה אני אומר שבסוף אולי הם יילכו על רוני לוי", אמר. "למה הם כל כך רוצים מאמן זר? הרי הם תמיד נכשלו עם זרים. מה זאת אומרת אין אופציות בישראל? הם רוצים שם? הבנתי. אתה לא יכול להביא שם למכבי חיפה. איזה שם? כל שם שתביא, אנחנו לא נדע מי הוא. איזה שם? על מה הם מדברים? אם אתה מביא את שרון מימר למכבי חיפה, הוא יותר שם מאיזה סלובקי, נורבגי או הולנדי שאף אחד לא יודע מי הוא. מעניין אותי למה דווקא הפעם הם הולכים על זר. מה, קנאה למכבי תל אביב?"
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
ברקו סיכם את הדיון: "מאמן זר שמגיע עם כל הפמליה שלו - אתה צריך להתחיל להשכיר לכולם בתים, טיסות, בתי ספר, גנים וזה צוות שלם. עד שהם מכירים את המדינה… אני לא מבין את זה. אני לא מבין למה לסבך את האירוע. גם ככה מכבי חיפה מסובכת. אני לא רואה איך היא יוצאת מהמצב הזה של הסגל".


