מטאליסט חרקוב ושחטאר דונייצק האוקראיניות גיששו אצל גאורגי ירמקוב בנוגע לאפשרות לצרפו בעונה הבאה, כשבשלב זה לא נעשו שום צעדים רשמיים. השוער, שנרכש על ידי מכבי חיפה ומיועד לשחק בקבוצה בעונה הבאה, אמור להגיע ארצה אחרי עונה מצוינת באוקראינה - שם נבחר לשוער העונה וצד את תשומת לבם של המועדונים הגדולים.
חרקוב אמנם שיחקה העונה בליגה השנייה, אך מדובר בקבוצה עשירה מאוד, בעוד דונייצק לא מייעדת לירמקוב את אפודת השוער הראשון, כך שהוא לא יסכים לעבור אליה. במכבי חיפה משוכנעים שהאוקראיני יצטרף והבהירו כי אין עליו הצעות נכון לכתיבת שורות אלו.
יתרון (2) 108
18:35

מכבי רעננה
(1+)

מכבי רמת גן
אחרי שמונה הפסדים ברציפות , ספק רב, אם מכבי רעננה יכולה לנצח את מכבי רמת גן שהשיגה שני ניצחונוצת בארבעה משחקים.
רגיל (2) 124
19:00

הפועל כפר שלם

בני יהודה
כפר שלם לא מגיעה למשחק הזה במומנטום שיא, ובני יהודה אולי שחררה קצת לחץ עם הניצחון בגביע. דווקא בדרבי שכזה שייערך בשכונת התקווה, בני יהודה חייבת להגיע נחושה יותר בהתחשב במצב שלה בטבלה. הפעם היא תנצח
רגיל (2) 132
19:00

עירוני מודיעין

הפועל חדרה
המצב בתחתית צמוד מאוד וחדרה מעל הקו האדום רק בזכות הפרש שערים. היא חייבת להתחיל לצבור נקודות ולמרות שהיא במשחק חוץ הערב, זו משוכה שהיא יכולה לעבור
יתרון (2) 180
20:30

מכבי חיפה

הפועל חיפה
(1+)
מכבי חיפה נמצאת בתקופה טובה והיא חוזרת לעצמה עם 4 ניצחונות ב-5 משחקי הליגה האחרונים. הפועל חיפה מגיעה לדרבי לאחר שני הפסדים רצופים בגביע ובליגה. נראה כי לפי הכושר הנוכחי מכבי חיפה צפויה לנצח את המשחק הזה בהפרש של יותר משער אחד
עם זאת, במכבי חיפה יצטרכו להתמודד עם חוזהו של ירמקוב. כזכור, השוער חתם בקיץ שעבר במכבי חיפה תמורת שכר נמוך מאוד ואחרי העונה המצוינת שלו באוקראינה, ידרוש לשדרג את שכרו.
ללא קשר לירמקוב, מי שלא ימשיך בקבוצה הוא תומאס סולטאני. השוער ינסה לבחון הצעות בארץ ואם לא יהיו כאלה, צפוי לחזור לארגנטינה.


