מטאליסט חרקוב ושחטאר דונייצק האוקראיניות גיששו אצל גאורגי ירמקוב בנוגע לאפשרות לצרפו בעונה הבאה, כשבשלב זה לא נעשו שום צעדים רשמיים. השוער, שנרכש על ידי מכבי חיפה ומיועד לשחק בקבוצה בעונה הבאה, אמור להגיע ארצה אחרי עונה מצוינת באוקראינה - שם נבחר לשוער העונה וצד את תשומת לבם של המועדונים הגדולים.
חרקוב אמנם שיחקה העונה בליגה השנייה, אך מדובר בקבוצה עשירה מאוד, בעוד דונייצק לא מייעדת לירמקוב את אפודת השוער הראשון, כך שהוא לא יסכים לעבור אליה. במכבי חיפה משוכנעים שהאוקראיני יצטרף והבהירו כי אין עליו הצעות נכון לכתיבת שורות אלו.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
עם זאת, במכבי חיפה יצטרכו להתמודד עם חוזהו של ירמקוב. כזכור, השוער חתם בקיץ שעבר במכבי חיפה תמורת שכר נמוך מאוד ואחרי העונה המצוינת שלו באוקראינה, ידרוש לשדרג את שכרו.
ללא קשר לירמקוב, מי שלא ימשיך בקבוצה הוא תומאס סולטאני. השוער ינסה לבחון הצעות בארץ ואם לא יהיו כאלה, צפוי לחזור לארגנטינה.