מכבי תל אביב זכתה באליפות ה-26 שלה וערן זהבי שוב כיכב במאני טיים במשחקו האחרון בשורות הצהובים. בפרק סיום העונה בפודקאסט "רביבו ושכנר" מבית ספורט1, כוכב העבר התייחס ופרגן לאגדה הצהובה-כחולה ועל מה שעבר עליו העונה, כאשר ישב בלא מעט משחקים על הספסל:
"אין מה להגיד על ערן זהבי, אני ממקם אותו בשורה הראשונה של השחקנים הכי טובים בהיסטוריה של מדינת ישראל", אמר רביבו. "ראינו אותו מתנהג הרבה יותר טוב מכל שחקן אחר במהלך העונה, יושב לא משחק, מעודד את החברים שלו ומתנהל בצורה הכי טובה שיכולה להיות".
רביבו, שבעצמו עשה קריירה מפוארת בישראל ובחו"ל, הודה שזהבי נהג אחרת ממה שהוא היה עושה: "אני לא הייתי מסוגל לעמוד במה שעבר ערן זהבי ולשתוק. אבל כשהגיע הפלייאוף, הוא קיבל את המתנה הזאת על כל הסבל הזה שהוא עבר במהלך העונה".
לאן עכשיו? לפי רביבו, "לדעתי הוא צריך לפרוש, אתמול חיבקתי אותו ואמרתי לו 'די הכל בסדר, אתה בשיא של השיא, עכשיו צריך לפרוש. אתה הרי לא רוצה לסיים את העונה הזאת בצורה פחות טובה כי זה סיכון, אבל עכשיו אתה בשיא של השיאים שלך, זה הרגע לסיים'. לאחר מכן, הוסיף בהומור "זה אלון מזרחי התקשר אליי ואמר לי להגיד את זה".